Avis-CTP til Brønnøysund

Utstyrsleverandøren Stein Raaness AS kan fortelle at Brønnøy Trykk AS i Brønnøysund har bestilt ny CTP-løsning for avisproduksjon, en ECRM NEWS med Heights INCA 70 fremkaller og INCA stacker. I tillegg vil avistrykkeriet benytte Farrukh sideparring og utskytning. Trykkeriet har både aksidenskunder og trykkansvaret for Brønnøysund Avis og Meløyavisa. Det nye CTP-systemet inngår i en større investeringsprosess, som inkluderer nytt bygg, utvidelse med to tårn av bedriftens GOSS avispresse, samt SCC-fals og stift. Trykkeriet markedsfører seg selv som Sør-Helgelands største leverandør av grafiske tjenester. Brønnøy Trykk har også en firefargemaskin og en enfargemaskin fra Heidelberg, i tillegg til at brønnøyværingene hevder at alle med respekt for faget også har en Heidelberg Vinge for klassisk boktrykk. Det har de da ikke overraskende selv – men den er neppe ”kompatibel” med den nye CTP-løsningen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: