Avis-CTP til Brønnøysund

PUBLISERT: 22 februar 2006
OPPDATERT: 21 mars

Utstyrsleverandøren Stein Raaness AS kan fortelle at Brønnøy Trykk AS i Brønnøysund har bestilt ny CTP-løsning for avisproduksjon, en ECRM NEWS med Heights INCA 70 fremkaller og INCA stacker. I tillegg vil avistrykkeriet benytte Farrukh sideparring og utskytning. Trykkeriet har både aksidenskunder og trykkansvaret for Brønnøysund Avis og Meløyavisa. Det nye CTP-systemet inngår i en større investeringsprosess, som inkluderer nytt bygg, utvidelse med to tårn av bedriftens GOSS avispresse, samt SCC-fals og stift. Trykkeriet markedsfører seg selv som Sør-Helgelands største leverandør av grafiske tjenester. Brønnøy Trykk har også en firefargemaskin og en enfargemaskin fra Heidelberg, i tillegg til at brønnøyværingene hevder at alle med respekt for faget også har en Heidelberg Vinge for klassisk boktrykk. Det har de da ikke overraskende selv – men den er neppe ”kompatibel” med den nye CTP-løsningen.

Les videre

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Signcoms eier Igepa Group kjøper opp Scandraft

Signcoms eier Igepa Group kjøper viscom-forhandleren Scandraft med hovedkontor i Mölnlycke. Samtidig blir Anders Trillkott administrerende direktør i hele konsernet.
Anders Trillkott

BI-studenter fremmer Trykt i Norge

Grafisk bransjeforening har engasjert fire BI-studenter som utdanner seg inne digital kommunikasjon og markedsføring til å synliggjøre grafisk produksjon og Trykt i Norge, blant annet i sosiale medier.
trykt-i-norge_logo

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri