Océ kobler inn turboen

På Ipex finner du digitaltrykkprodusenten Océ i hall 1. Der viser de en rekke nyheter innenfor bane- og arkbasert digitaltrykk, både sort/hvitt- og fargeprodukter. Océ er tilbakeholdne med informasjonen i forkant av Ipex, men de har likevel løftet litt på sløret og sagt at de kommer til å lansere en ny arkbasert produksjonsmaskin for sort/hvitt. I følge Océ vil denne sprenge alle tidligere rekorder når det gjelder produktivitet, hastighet og driftsstabilitet. Forstår vi Océ riktig, handler det om en digitaltrykkmaskin som kan produsere mer enn 180 ark i minuttet, kanskje mer enn 200 ark i minuttet. På Ipex vil Océ vise hvordan produksjonsløsningene sine kan utnyttes til produksjon av bøker, transaksjonsprint, kommersielle printprodukter, som trykk med variabelt innhold, og mye annet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *