Xaar samarbeider om blekkteknikk

Innenfor rammene for samarbeidsavtalen Approved Ink Partner, inngår Xaar nå samarbeid med blekkprodusenten Tetenal AG & Co. Hensikten er at Xaar ønsker å tilby Tetenals UV-herdende blekk Tjet-UV og Tjet-F til kunder som produserer nisjeprodukter, spesielt på industrisiden. – Vi er svært fornøyd med samarbeidsavtalen med Tetenal, den er ytterligere et skritt i riktig retning for å kunne tilby kundene våre et mer omfattende produkttilbud, sier Jill Woods, sjef for Xaars forretningsområde for blekkprodukter. Han tror at Xaar sammen med Tetenal kommer til å bli bedre til å dekke de mange nye industrielle og grafiske områdene som forventes å dukke opp.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: