Xaar samarbeider om blekkteknikk

Innenfor rammene for samarbeidsavtalen Approved Ink Partner, inngår Xaar nå samarbeid med blekkprodusenten Tetenal AG & Co. Hensikten er at Xaar ønsker å tilby Tetenals UV-herdende blekk Tjet-UV og Tjet-F til kunder som produserer nisjeprodukter, spesielt på industrisiden. – Vi er svært fornøyd med samarbeidsavtalen med Tetenal, den er ytterligere et skritt i riktig retning for å kunne tilby kundene våre et mer omfattende produkttilbud, sier Jill Woods, sjef for Xaars forretningsområde for blekkprodukter. Han tror at Xaar sammen med Tetenal kommer til å bli bedre til å dekke de mange nye industrielle og grafiske områdene som forventes å dukke opp.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: