Xaar samarbeider om blekkteknikk

Innenfor rammene for samarbeidsavtalen Approved Ink Partner, inngår Xaar nå samarbeid med blekkprodusenten Tetenal AG & Co. Hensikten er at Xaar ønsker å tilby Tetenals UV-herdende blekk Tjet-UV og Tjet-F til kunder som produserer nisjeprodukter, spesielt på industrisiden. – Vi er svært fornøyd med samarbeidsavtalen med Tetenal, den er ytterligere et skritt i riktig retning for å kunne tilby kundene våre et mer omfattende produkttilbud, sier Jill Woods, sjef for Xaars forretningsområde for blekkprodukter. Han tror at Xaar sammen med Tetenal kommer til å bli bedre til å dekke de mange nye industrielle og grafiske områdene som forventes å dukke opp.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *