Lom Trykk og Grafisk DA konkurs

Selskapet har oppgitt i oppbudsbegjæringen at gjelda er på vel 43.000 kroner, mens aktiva er på vel 10.000 kroner, skriver avisa Gudbrandsdølen Dagningen. Virksomheten i selskapet er i følge rettsboka innstilt og selskapet er under avvikling. Advokat Tor Kolden, Lillehammer, er oppnevnt som bostyrer. Fristen for å melde krav i boet er 16. mars. Første skiftesamling blir 23. mars.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: