Lom Trykk og Grafisk DA konkurs

Selskapet har oppgitt i oppbudsbegjæringen at gjelda er på vel 43.000 kroner, mens aktiva er på vel 10.000 kroner, skriver avisa Gudbrandsdølen Dagningen. Virksomheten i selskapet er i følge rettsboka innstilt og selskapet er under avvikling. Advokat Tor Kolden, Lillehammer, er oppnevnt som bostyrer. Fristen for å melde krav i boet er 16. mars. Første skiftesamling blir 23. mars.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: