Vizuelli kjøper seg inn i PK-Trykk

Det blir vemodig for Ivar Kristoffersen å se trykkmaskinene forsvinne ut av lokalene i slutten av april skriver Framtid i Nord. – Trykkproduksjon i dag er avhengig av kostbar teknologi som krever voldsomme investeringer. Derfor gjennomfører vi en strategisk satsing og flytter denne delen av produksjonen vår inn i et fellesskap, sier daglig leder Ivar Kristoffersen. Kristoffersen forteller til Framtid i Nord at hvis det skal være lønnsomt å drive med trykking i dag, må man drive stort. I praksis går Vizuelli fra å være en liten trykkeribedrift med cirka ett og et halvt årsverk innen trykkproduksjon, til å bli stor sammen med PK-Trykk, sier han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *