Smarte multifunksjonsløsninger

Multifunksjonsløsninger er i skuddet, og mange ser fordelen av å kunne skrive ut, skanne og kopiere med samme enhet. Når maskinene kan skanne direkte til PDF og sende til e–postadresser, blir multifunksjonsløsningen bindeleddet mellom den papirbaserte og digitale arbeidsflyten i bedriften. Canon lanserer nå to nye modeller i den kraftige delen av multifunksjonssegmentet. Ved å analysere dokumenter og filer fastslår de to modellene, med betegnelsene iR5870Ci og iR6870Ci, selv hvilke dokumenter som er i farger, og skriver eller kopierer dokumentene deretter. Hensikten er at bedriften kun skal betale for farger når dette er nødvendig. Canon forteller at fargebruken også kan passordbeskyttes, dersom det er ønskelig. iR5870Ci og iR6870Ci tilbyr utskrift, skanning, kopiering og muligheter for å sende skannede dokumenter direkte til e-postadresser. En stor menybasert berøringsskjerm gir god oversikt, og en ekspresskopifunksjon gir tilgang til mer kompliserte jobber. Begge maskinene er utstyrt med funksjoner for automatisk sortering, hulling og ulike typer stifting. Canon hevder at investering i multifunksjonsløsninger kan bli bedriftens mest kostnadseffektive investering. – Disse maskinene leverer høy produktivitet uten at det går på bekostning av brukervennlighet eller kvalitet. De representerer intelligente løsninger for utskrift og hjelper bedriftene med å spare kostnader, sier Lars-Petter Pedersen, produktsjef i Canon Norge. Han trekker også frem sikkerhetsfunksjonene som bidrar til å redusere risikoen for at uvedkommende får tilgang til konfidensielle data. Med et innebygd system for bruker-ID sikres og kontrolleres tilgangen til maskinen. I tillegg kan harddisken krypteres eller forhåndsprogrammeres til å slette seg selv med jevne mellomrom.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: