Smarte multifunksjonsløsninger

Multifunksjonsløsninger er i skuddet, og mange ser fordelen av å kunne skrive ut, skanne og kopiere med samme enhet. Når maskinene kan skanne direkte til PDF og sende til e–postadresser, blir multifunksjonsløsningen bindeleddet mellom den papirbaserte og digitale arbeidsflyten i bedriften. Canon lanserer nå to nye modeller i den kraftige delen av multifunksjonssegmentet. Ved å analysere dokumenter og filer fastslår de to modellene, med betegnelsene iR5870Ci og iR6870Ci, selv hvilke dokumenter som er i farger, og skriver eller kopierer dokumentene deretter. Hensikten er at bedriften kun skal betale for farger når dette er nødvendig. Canon forteller at fargebruken også kan passordbeskyttes, dersom det er ønskelig. iR5870Ci og iR6870Ci tilbyr utskrift, skanning, kopiering og muligheter for å sende skannede dokumenter direkte til e-postadresser. En stor menybasert berøringsskjerm gir god oversikt, og en ekspresskopifunksjon gir tilgang til mer kompliserte jobber. Begge maskinene er utstyrt med funksjoner for automatisk sortering, hulling og ulike typer stifting. Canon hevder at investering i multifunksjonsløsninger kan bli bedriftens mest kostnadseffektive investering. – Disse maskinene leverer høy produktivitet uten at det går på bekostning av brukervennlighet eller kvalitet. De representerer intelligente løsninger for utskrift og hjelper bedriftene med å spare kostnader, sier Lars-Petter Pedersen, produktsjef i Canon Norge. Han trekker også frem sikkerhetsfunksjonene som bidrar til å redusere risikoen for at uvedkommende får tilgang til konfidensielle data. Med et innebygd system for bruker-ID sikres og kontrolleres tilgangen til maskinen. I tillegg kan harddisken krypteres eller forhåndsprogrammeres til å slette seg selv med jevne mellomrom.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: