Smarte multifunksjonsløsninger

PUBLISERT: 28 mars 2006
OPPDATERT: 28 mars

Multifunksjonsløsninger er i skuddet, og mange ser fordelen av å kunne skrive ut, skanne og kopiere med samme enhet. Når maskinene kan skanne direkte til PDF og sende til e–postadresser, blir multifunksjonsløsningen bindeleddet mellom den papirbaserte og digitale arbeidsflyten i bedriften. Canon lanserer nå to nye modeller i den kraftige delen av multifunksjonssegmentet. Ved å analysere dokumenter og filer fastslår de to modellene, med betegnelsene iR5870Ci og iR6870Ci, selv hvilke dokumenter som er i farger, og skriver eller kopierer dokumentene deretter. Hensikten er at bedriften kun skal betale for farger når dette er nødvendig. Canon forteller at fargebruken også kan passordbeskyttes, dersom det er ønskelig. iR5870Ci og iR6870Ci tilbyr utskrift, skanning, kopiering og muligheter for å sende skannede dokumenter direkte til e-postadresser. En stor menybasert berøringsskjerm gir god oversikt, og en ekspresskopifunksjon gir tilgang til mer kompliserte jobber. Begge maskinene er utstyrt med funksjoner for automatisk sortering, hulling og ulike typer stifting. Canon hevder at investering i multifunksjonsløsninger kan bli bedriftens mest kostnadseffektive investering. – Disse maskinene leverer høy produktivitet uten at det går på bekostning av brukervennlighet eller kvalitet. De representerer intelligente løsninger for utskrift og hjelper bedriftene med å spare kostnader, sier Lars-Petter Pedersen, produktsjef i Canon Norge. Han trekker også frem sikkerhetsfunksjonene som bidrar til å redusere risikoen for at uvedkommende får tilgang til konfidensielle data. Med et innebygd system for bruker-ID sikres og kontrolleres tilgangen til maskinen. I tillegg kan harddisken krypteres eller forhåndsprogrammeres til å slette seg selv med jevne mellomrom.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280