Smarte multifunksjonsløsninger

Multifunksjonsløsninger er i skuddet, og mange ser fordelen av å kunne skrive ut, skanne og kopiere med samme enhet. Når maskinene kan skanne direkte til PDF og sende til e–postadresser, blir multifunksjonsløsningen bindeleddet mellom den papirbaserte og digitale arbeidsflyten i bedriften. Canon lanserer nå to nye modeller i den kraftige delen av multifunksjonssegmentet. Ved å analysere dokumenter og filer fastslår de to modellene, med betegnelsene iR5870Ci og iR6870Ci, selv hvilke dokumenter som er i farger, og skriver eller kopierer dokumentene deretter. Hensikten er at bedriften kun skal betale for farger når dette er nødvendig. Canon forteller at fargebruken også kan passordbeskyttes, dersom det er ønskelig. iR5870Ci og iR6870Ci tilbyr utskrift, skanning, kopiering og muligheter for å sende skannede dokumenter direkte til e-postadresser. En stor menybasert berøringsskjerm gir god oversikt, og en ekspresskopifunksjon gir tilgang til mer kompliserte jobber. Begge maskinene er utstyrt med funksjoner for automatisk sortering, hulling og ulike typer stifting. Canon hevder at investering i multifunksjonsløsninger kan bli bedriftens mest kostnadseffektive investering. – Disse maskinene leverer høy produktivitet uten at det går på bekostning av brukervennlighet eller kvalitet. De representerer intelligente løsninger for utskrift og hjelper bedriftene med å spare kostnader, sier Lars-Petter Pedersen, produktsjef i Canon Norge. Han trekker også frem sikkerhetsfunksjonene som bidrar til å redusere risikoen for at uvedkommende får tilgang til konfidensielle data. Med et innebygd system for bruker-ID sikres og kontrolleres tilgangen til maskinen. I tillegg kan harddisken krypteres eller forhåndsprogrammeres til å slette seg selv med jevne mellomrom.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: 

Jobben med holdbarhet: Slik opplever firmaer det

Tekst: Claes Nordström |

56 prosent av de spurte europeiske selskapene synes det er vanskelig å gjøre grønne investeringer fordi andre forretningsproblemer blir sett på som mer krevende. Og bare en tredjedel av bedriftslederne ser den digitale transformasjonen som en muliggjører for mer bærekraftig forretningspraksis. Dette kommer frem i en ny Ricoh-studie.

Publisert av: 

Digital etikett- og emballasjeløsning fra A-Å fra Konica Minolta

Tekst: Lis Lykke | Foto: Pressebilder

Etiketter og emballasje er de to vekstområdene som i dag er i den grafiske bransjen. Hos Konica Minolta har de satt sammen noen forslag til hvordan trykkerier kan bli en del av den positive utviklingen, ikke bare med en etikettskriver, men med hele løsningen.

Publisert av: 

Digitale etiketter i kulturhus

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

For fem år siden var all etikettrykking hos Totaltrykk med offset og flexo. Mindre opplag og behovet for fleksibilitet førte til den første digitale etikettmaskinen i 2017. I sommer var det på tide med neste generasjon Konica Minolta-maskin – 40 prosent raskere og mer fleksibel. Sign & Print besøkte trykkeriet.

Publisert av: 

BK Dekorima: Satser stort på skilt

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

– Hvert år ser vi på de store jobbene vi har gjort og tenker: Hva skal vi gjøre neste år? Da er det alltid nye, minst like store jobber. Så mens andre sliter, klarte vi å øke salget med 60 prosent i første halvår 2021, sier daglig leder Arne Nybo i BK Dekorima i Sandefjord. […]

Publisert av: 

«99% av forespørsler på e-post er bortkastet tid»

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Søren Winsløw

Anders Rehhoff, eier av trykkeriet A.R.T. i Skanderborg i Danmark gidder ikke å bruke tid på å besvare e-posthenvendelser fra ukjente kunder. Han rusler heller rundt i det lokale industriområdet en solfylt solskinnsdag og innhenter bestillinger.

Publisert av: