Uavhengig jdf-verktøy for ferdiggjøring

Objective Advantage lanserte nylig det jdf-baserte automatiseringsverktøyet Symbio. Programvaren er utviklet for å automatisere oppgaver i ferdiggjøringsavdelingen, som falsing og skjæring, og retter seg spesielt mot mindre trykkerier som benytter en kombinasjon av digitalt og konvensjonelt utstyr. Symbio er kompatibel med arbeidsflyt fra EFI, Xerox og Creo, men Objective Advantage er også i dialog med HP, Nexpress og Xeikon. På ferdiggjøringssiden er verktøyet benyttet sammen med Duplos System 5000 og DC-645. Også Horizon har gode erfaringer med programmet i bruk sammen med sine maskiner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: