Hasselblad feirer med jubileumskamera

I år er det hundre år siden grunnleggeren Victor Hasselblad ble født, mannen som har gitt navn til et av verdens mest kjente kameramerker; svenske Hasselblad. Jubileet markeres ved at Hasselblad lanserer et jubileumskamera med navnet Hasselblad 503CWD Anniversary Kit. Kameraet består av en kombinasjon av CWD-teknikk og det klassiske V-systemet. Med andre ord et møte mellom gammelt og nytt. Til kameraet medfølger et Zeiss Planar-objektiv med 80 millimeter brennvidde. Kun 500 eksemplarer av det nye digitalkameraet blir gjort tilgjengelig, og samtlige er nummererte og utstyrt med Victor Hasselblads navnetrekk. Prisen blir rundt 100.000 kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: