Seal-laminator i større format

Seal Graphics ruller nå ut en ny storformatlaminator på sin røde løper. Det er modellen Seal 54 Base, utviklet for små og mellomstore trykkerier. Modellen håndterer materialer på opp til 1400 millimeters bredde og har en maksimal produksjonshastighet på fem meter i minuttet. Laminatoren kan også laminere ulike materialer på opp til fem centimeter tykkelse. Seal 54 Base er ikke utviklet for varmlaminering, men leveres derimot med en montert varmeassisterende valse som varmer lamineringsfilmen til omtrent 40 grader før den festes på materialet. I følge Seal gir dette et bedre sluttprodukt enn andre prosesser.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: