Xinet viste ny versjon av Web Native

IPEX: Mediedatabasen Web Native fra Xinet ble lansert i versjon åtte på Ipex. Blant nyhetene i den nye versjonen er støtte for interaktive pdf-filer der bilder og grafiske elementer lenkes i pdf-filen, og derfor enklere kan benyttes i andre liknende jobber. Blant andre nyheter fant vi støtte for bilder i råformat fra digitalkameraer og arkivering av tidligere jobbversjoner. Web Native benyttes i dag av mange reklamebyråer, forlag og trykkerier med avansert arbetsflyt og produksjon. På Ipex viste Xinet i tillegg en frittstående applikasjon med navnet Uploader. Programmet er utviklet for å forenkle brukernes opplasting av filer till mediedatabasen. – Uploader har støtte for ”drag-and-drop” og er fullstendig web-basert, fortalte Carl Smith på Xinet. Det er også mulig for brukerne å sende applikasjonen til kundene sine, slik at de selv kan laste opp filer og tilhørende metadata på en enkel måte. – På den måten kommer jobben inn i systemet helt fra begynnelsen, forklarte Smith, som også understreket at de nye funksjonene vil gjøre systemet enda mer effektivt for kompleks arbetsflyt med mange jobber i samtidig produksjon. På Ipex presenterte også Xinet sin nye logo i anledning selskapets 15-års-jubileum i år. Logoen vil i løpet av våren erstatte den gamle. Xinet representeres i Norge av Stein Raaness AS. For AGI på Ipex: Karl Magnusson

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: