Xinet viste ny versjon av Web Native

PUBLISERT: 10 april 2006
OPPDATERT: 10 april

IPEX: Mediedatabasen Web Native fra Xinet ble lansert i versjon åtte på Ipex. Blant nyhetene i den nye versjonen er støtte for interaktive pdf-filer der bilder og grafiske elementer lenkes i pdf-filen, og derfor enklere kan benyttes i andre liknende jobber. Blant andre nyheter fant vi støtte for bilder i råformat fra digitalkameraer og arkivering av tidligere jobbversjoner. Web Native benyttes i dag av mange reklamebyråer, forlag og trykkerier med avansert arbetsflyt og produksjon. På Ipex viste Xinet i tillegg en frittstående applikasjon med navnet Uploader. Programmet er utviklet for å forenkle brukernes opplasting av filer till mediedatabasen. – Uploader har støtte for ”drag-and-drop” og er fullstendig web-basert, fortalte Carl Smith på Xinet. Det er også mulig for brukerne å sende applikasjonen til kundene sine, slik at de selv kan laste opp filer og tilhørende metadata på en enkel måte. – På den måten kommer jobben inn i systemet helt fra begynnelsen, forklarte Smith, som også understreket at de nye funksjonene vil gjøre systemet enda mer effektivt for kompleks arbetsflyt med mange jobber i samtidig produksjon. På Ipex presenterte også Xinet sin nye logo i anledning selskapets 15-års-jubileum i år. Logoen vil i løpet av våren erstatte den gamle. Xinet representeres i Norge av Stein Raaness AS. For AGI på Ipex: Karl Magnusson

Les videre

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Hexis nye programvare for skjæring tilgjengeliggjøres på markedet

Nå er Hexis egenutviklede programvare for kutting av selvklebende beskyttelsesfilm tilgjengelig for kundene. Matmak gjør det enkelt å forhåndskutte deler i selskapets Bodyfence-sortiment.
Joachim-Wallgren-1024x768

Utgir verktøy for interaktivt folieringsdesign

Den ble forhåndsvist på Sign&Print Scandinavia i september og er nå bredt lansert på markedet. Spandex nye tjeneste Zeno for visualisering av bildesign og bilfoliering.
Zeno-webb-1024x683

Ny Ricoh-maskin skal få fargejusteringen til å fly

Fargejustering skal være raskere og mer nøyaktig med den nye Ricoh Auto Color Adjuster. I tillegg vil det være mulig for trykkerier å ta på seg vanskeligere jobber som tidligere var utenfor rekkevidde, ifølge produsenten.
ricoh-Eeef-de-ridder

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682