Xinet viste ny versjon av Web Native

IPEX: Mediedatabasen Web Native fra Xinet ble lansert i versjon åtte på Ipex. Blant nyhetene i den nye versjonen er støtte for interaktive pdf-filer der bilder og grafiske elementer lenkes i pdf-filen, og derfor enklere kan benyttes i andre liknende jobber. Blant andre nyheter fant vi støtte for bilder i råformat fra digitalkameraer og arkivering av tidligere jobbversjoner. Web Native benyttes i dag av mange reklamebyråer, forlag og trykkerier med avansert arbetsflyt og produksjon. På Ipex viste Xinet i tillegg en frittstående applikasjon med navnet Uploader. Programmet er utviklet for å forenkle brukernes opplasting av filer till mediedatabasen. – Uploader har støtte for ”drag-and-drop” og er fullstendig web-basert, fortalte Carl Smith på Xinet. Det er også mulig for brukerne å sende applikasjonen til kundene sine, slik at de selv kan laste opp filer og tilhørende metadata på en enkel måte. – På den måten kommer jobben inn i systemet helt fra begynnelsen, forklarte Smith, som også understreket at de nye funksjonene vil gjøre systemet enda mer effektivt for kompleks arbetsflyt med mange jobber i samtidig produksjon. På Ipex presenterte også Xinet sin nye logo i anledning selskapets 15-års-jubileum i år. Logoen vil i løpet av våren erstatte den gamle. Xinet representeres i Norge av Stein Raaness AS. For AGI på Ipex: Karl Magnusson

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *