Xinet viste ny versjon av Web Native

PUBLISERT: 10 april 2006
OPPDATERT: 10 april

IPEX: Mediedatabasen Web Native fra Xinet ble lansert i versjon åtte på Ipex. Blant nyhetene i den nye versjonen er støtte for interaktive pdf-filer der bilder og grafiske elementer lenkes i pdf-filen, og derfor enklere kan benyttes i andre liknende jobber. Blant andre nyheter fant vi støtte for bilder i råformat fra digitalkameraer og arkivering av tidligere jobbversjoner. Web Native benyttes i dag av mange reklamebyråer, forlag og trykkerier med avansert arbetsflyt og produksjon. På Ipex viste Xinet i tillegg en frittstående applikasjon med navnet Uploader. Programmet er utviklet for å forenkle brukernes opplasting av filer till mediedatabasen. – Uploader har støtte for ”drag-and-drop” og er fullstendig web-basert, fortalte Carl Smith på Xinet. Det er også mulig for brukerne å sende applikasjonen til kundene sine, slik at de selv kan laste opp filer og tilhørende metadata på en enkel måte. – På den måten kommer jobben inn i systemet helt fra begynnelsen, forklarte Smith, som også understreket at de nye funksjonene vil gjøre systemet enda mer effektivt for kompleks arbetsflyt med mange jobber i samtidig produksjon. På Ipex presenterte også Xinet sin nye logo i anledning selskapets 15-års-jubileum i år. Logoen vil i løpet av våren erstatte den gamle. Xinet representeres i Norge av Stein Raaness AS. For AGI på Ipex: Karl Magnusson

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie