Forhandlingene i gang

PUBLISERT: 20 april 2006
OPPDATERT: 21 mars

Onsdag 19.april, kl.14.00 satt delegasjonene fra henholdsvis VISKOM og Fellesforbundet seg rundt forhandlingsbordet. Det er satt av to dager til forhandlinger. Forhandlingsleder for det grafiske sivilområdet i Fellesforbundet er Geir Olsen. De øvrige medlemmene av forhandlingsutvalget er Terje Fjellum, Rune Fredriksen, Atle Vedaa, Niels E. Killi, Tom Rune Olsen og Else-Berit Person. Tariffutvalget til Viskom består av Håvard Grjotheim (Gan Grafisk AS), Knut Dale (Hjemmet Mortensen Trykkeri AS), Øystein Aarrestad (NordBook AS), Bjarte Hordnes (Bodoni Hus AS), Knut Helge Lundeby (Lundeby & Co. Bokbinderi AS), Pål Lintho (Johs. Grefslie Trykkeri AS), Alf Chr. Mogens Lund, (Kampen Grafisk AS). Fra VISKOMs administrasjon deltar advokat Bjørn Moen (forhandlingsleder), adm. dir Pål Stephensen, opplæringsleder Svein Erik Ruud og direktør Hanne Hægh. Vi kommer tilbake med mer informasjon om utfallet av forhandlingene, så snart resultatet foreligger.

Les videre

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Signcoms eier Igepa Group kjøper opp Scandraft

Signcoms eier Igepa Group kjøper viscom-forhandleren Scandraft med hovedkontor i Mölnlycke. Samtidig blir Anders Trillkott administrerende direktør i hele konsernet.
Anders Trillkott

BI-studenter fremmer Trykt i Norge

Grafisk bransjeforening har engasjert fire BI-studenter som utdanner seg inne digital kommunikasjon og markedsføring til å synliggjøre grafisk produksjon og Trykt i Norge, blant annet i sosiale medier.
trykt-i-norge_logo

Trendrapport: Optimisme til tross for økonomisk motvind

Drupa slipper sin niende "Global Trends Report" i november. De foreløpige resultatene viser at både trykkerier og leverandører tror på et godt 2024, selv om det er krisetider.
Sabine-Geldermann_Drupa

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682