Forhandlingene i gang

Onsdag 19.april, kl.14.00 satt delegasjonene fra henholdsvis VISKOM og Fellesforbundet seg rundt forhandlingsbordet. Det er satt av to dager til forhandlinger. Forhandlingsleder for det grafiske sivilområdet i Fellesforbundet er Geir Olsen. De øvrige medlemmene av forhandlingsutvalget er Terje Fjellum, Rune Fredriksen, Atle Vedaa, Niels E. Killi, Tom Rune Olsen og Else-Berit Person. Tariffutvalget til Viskom består av Håvard Grjotheim (Gan Grafisk AS), Knut Dale (Hjemmet Mortensen Trykkeri AS), Øystein Aarrestad (NordBook AS), Bjarte Hordnes (Bodoni Hus AS), Knut Helge Lundeby (Lundeby & Co. Bokbinderi AS), Pål Lintho (Johs. Grefslie Trykkeri AS), Alf Chr. Mogens Lund, (Kampen Grafisk AS). Fra VISKOMs administrasjon deltar advokat Bjørn Moen (forhandlingsleder), adm. dir Pål Stephensen, opplæringsleder Svein Erik Ruud og direktør Hanne Hægh. Vi kommer tilbake med mer informasjon om utfallet av forhandlingene, så snart resultatet foreligger.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *