Xerox og Heidelberg med samlet arbeidsflyt

PUBLISERT: 24 april 2006
OPPDATERT: 24 april

Ipex: Xerox lanserte på Ipex en arbeidsflytløsning som gjør det lettere å integrere digitaltrykkløsninger fra Xerox i virksomheter med eksisterende offsettrykkteknologi. Eksperter på arbeidsflyt hos de to gigantene Xerox og Heidelberg har samarbeidet om en løsning som gjør det overflødig med to separate arbeidsflytsystemer i produksjonsmiljøer med både offset og digitalt utstyr. Det er programvareløsningene Xerox FreeFlow® Print Manager 4.0 og Heidelbergs Prinect Digital Print Manager som nå kan håndtere begge typer arbeidsflyt. I følge en pressemelding fra Xerox kan man nå velge den ideelle trykkprosessen for hver enkelt jobb – digitalt eller i offset – eller en kombinasjon av begge. Løsningen håndterer arbeidsflyt fra start til slutt fra ett eneste kontrollpunkt, inkludert oppstart, prøvetrykk, utkjøring og etterbehandling. Løsningen er basert på åpen arkitektur og markedsstandardene JDF (Job Definition Format). Her vil de hyppigst brukte jobbdefinisjonene, som trykkmetode, opplag, sideutvalg, stifting, etterbehandling og papirnivå, kunne ses og spesifiseres i Prinect-systemet, for deretter å kunne produseres på en Xerox digitalpresse. – Xerox og Heidelberg muliggjør på denne måten hybrid arbeidsflyt for trykkeribedriftene gjennom åpne JDF-standarder. Ved å endre måten trykkeriene arbeider på, kan digital produksjon bli satt inn i et offsetmiljø enkelt og raskt, og dermed skape forretningsfortrinn, uttaler Runar Evjen, Business Manager for Xerox Document Production Systems.

Les videre

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Hexis nye programvare for skjæring tilgjengeliggjøres på markedet

Nå er Hexis egenutviklede programvare for kutting av selvklebende beskyttelsesfilm tilgjengelig for kundene. Matmak gjør det enkelt å forhåndskutte deler i selskapets Bodyfence-sortiment.
Joachim-Wallgren-1024x768

Utgir verktøy for interaktivt folieringsdesign

Den ble forhåndsvist på Sign&Print Scandinavia i september og er nå bredt lansert på markedet. Spandex nye tjeneste Zeno for visualisering av bildesign og bilfoliering.
Zeno-webb-1024x683

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri