Xerox og Heidelberg med samlet arbeidsflyt

Ipex: Xerox lanserte på Ipex en arbeidsflytløsning som gjør det lettere å integrere digitaltrykkløsninger fra Xerox i virksomheter med eksisterende offsettrykkteknologi. Eksperter på arbeidsflyt hos de to gigantene Xerox og Heidelberg har samarbeidet om en løsning som gjør det overflødig med to separate arbeidsflytsystemer i produksjonsmiljøer med både offset og digitalt utstyr. Det er programvareløsningene Xerox FreeFlow® Print Manager 4.0 og Heidelbergs Prinect Digital Print Manager som nå kan håndtere begge typer arbeidsflyt. I følge en pressemelding fra Xerox kan man nå velge den ideelle trykkprosessen for hver enkelt jobb – digitalt eller i offset – eller en kombinasjon av begge. Løsningen håndterer arbeidsflyt fra start til slutt fra ett eneste kontrollpunkt, inkludert oppstart, prøvetrykk, utkjøring og etterbehandling. Løsningen er basert på åpen arkitektur og markedsstandardene JDF (Job Definition Format). Her vil de hyppigst brukte jobbdefinisjonene, som trykkmetode, opplag, sideutvalg, stifting, etterbehandling og papirnivå, kunne ses og spesifiseres i Prinect-systemet, for deretter å kunne produseres på en Xerox digitalpresse. – Xerox og Heidelberg muliggjør på denne måten hybrid arbeidsflyt for trykkeribedriftene gjennom åpne JDF-standarder. Ved å endre måten trykkeriene arbeider på, kan digital produksjon bli satt inn i et offsetmiljø enkelt og raskt, og dermed skape forretningsfortrinn, uttaler Runar Evjen, Business Manager for Xerox Document Production Systems.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: