Xerox og Heidelberg med samlet arbeidsflyt

Ipex: Xerox lanserte på Ipex en arbeidsflytløsning som gjør det lettere å integrere digitaltrykkløsninger fra Xerox i virksomheter med eksisterende offsettrykkteknologi. Eksperter på arbeidsflyt hos de to gigantene Xerox og Heidelberg har samarbeidet om en løsning som gjør det overflødig med to separate arbeidsflytsystemer i produksjonsmiljøer med både offset og digitalt utstyr. Det er programvareløsningene Xerox FreeFlow® Print Manager 4.0 og Heidelbergs Prinect Digital Print Manager som nå kan håndtere begge typer arbeidsflyt. I følge en pressemelding fra Xerox kan man nå velge den ideelle trykkprosessen for hver enkelt jobb – digitalt eller i offset – eller en kombinasjon av begge. Løsningen håndterer arbeidsflyt fra start til slutt fra ett eneste kontrollpunkt, inkludert oppstart, prøvetrykk, utkjøring og etterbehandling. Løsningen er basert på åpen arkitektur og markedsstandardene JDF (Job Definition Format). Her vil de hyppigst brukte jobbdefinisjonene, som trykkmetode, opplag, sideutvalg, stifting, etterbehandling og papirnivå, kunne ses og spesifiseres i Prinect-systemet, for deretter å kunne produseres på en Xerox digitalpresse. – Xerox og Heidelberg muliggjør på denne måten hybrid arbeidsflyt for trykkeribedriftene gjennom åpne JDF-standarder. Ved å endre måten trykkeriene arbeider på, kan digital produksjon bli satt inn i et offsetmiljø enkelt og raskt, og dermed skape forretningsfortrinn, uttaler Runar Evjen, Business Manager for Xerox Document Production Systems.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: