Tri-crease eliminerer brukne rygger

Brukne bokrygger er et velkjent problem både for boktrykkerier og for lesehester. Technifold har derfor utviklet en ny type ferdiggjøringsutstyr, Tri-creaser, som skal få bukt med problemet en gang for alle. Utstyret installeres i falsemaskinen og i følge leverandøren skal den gi en mykere innbinding som ikke sprekker eller ryker i falsingen. – Mange tradisjonelle falsinger og bokproduksjoner behøver ikke lengre utføres eksternt, men kan med fordel håndteres internt med dette utstyret, sier Heidi Graff i det danske selskapet RR Print, som forhandler Technifolds løsninger i Norden. Dessuten kan utstyret installeres og stilles inn med eksisterende falseløsninger.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: