Tri-crease eliminerer brukne rygger

Brukne bokrygger er et velkjent problem både for boktrykkerier og for lesehester. Technifold har derfor utviklet en ny type ferdiggjøringsutstyr, Tri-creaser, som skal få bukt med problemet en gang for alle. Utstyret installeres i falsemaskinen og i følge leverandøren skal den gi en mykere innbinding som ikke sprekker eller ryker i falsingen. – Mange tradisjonelle falsinger og bokproduksjoner behøver ikke lengre utføres eksternt, men kan med fordel håndteres internt med dette utstyret, sier Heidi Graff i det danske selskapet RR Print, som forhandler Technifolds løsninger i Norden. Dessuten kan utstyret installeres og stilles inn med eksisterende falseløsninger.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: