Tri-crease eliminerer brukne rygger

Brukne bokrygger er et velkjent problem både for boktrykkerier og for lesehester. Technifold har derfor utviklet en ny type ferdiggjøringsutstyr, Tri-creaser, som skal få bukt med problemet en gang for alle. Utstyret installeres i falsemaskinen og i følge leverandøren skal den gi en mykere innbinding som ikke sprekker eller ryker i falsingen. – Mange tradisjonelle falsinger og bokproduksjoner behøver ikke lengre utføres eksternt, men kan med fordel håndteres internt med dette utstyret, sier Heidi Graff i det danske selskapet RR Print, som forhandler Technifolds løsninger i Norden. Dessuten kan utstyret installeres og stilles inn med eksisterende falseløsninger.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: