Online-basert "preflight" i ny drakt

Markzware presenterer nå sin webserver-versjon av Flightcheck i én samlet løsning; Flightcheck Online Single Subscribe. Dette er onlineversjonen av selskapets preflight-verktøy Flightcheck, utviklet spesielt for førtrykksavdelinger eller større byråer med behov for både intern og ekstern forhåndssjekk av filer. En viktig egenskap er at den kan installeres automatisk. – Denne preflight-løsningen er fullstendig web-basert med tanke på samarbeid og filhåndtering i sanntid, sier Patrick Marchese, sjef for Markzware. Den representerer samtidig en sikker metode for å produsere og distribuere trykklare filer. Flightcheck Online Single Subscriber kan installeres på servere med Windows 2003, Linux eller Mac OS X, til en pris av i underkant av 50.000 kroner. Mer informasjon finner du på – Denne preflight-løsningen er fullstendig web-basert med tanke på samarbeid og filhåndtering i sanntid, sier Patrick Marchese, sjef for Markzware, om den nyeste Flightcheck-utgaven av Online Single Subscriber.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: