Online-basert "preflight" i ny drakt

Markzware presenterer nå sin webserver-versjon av Flightcheck i én samlet løsning; Flightcheck Online Single Subscribe. Dette er onlineversjonen av selskapets preflight-verktøy Flightcheck, utviklet spesielt for førtrykksavdelinger eller større byråer med behov for både intern og ekstern forhåndssjekk av filer. En viktig egenskap er at den kan installeres automatisk. – Denne preflight-løsningen er fullstendig web-basert med tanke på samarbeid og filhåndtering i sanntid, sier Patrick Marchese, sjef for Markzware. Den representerer samtidig en sikker metode for å produsere og distribuere trykklare filer. Flightcheck Online Single Subscriber kan installeres på servere med Windows 2003, Linux eller Mac OS X, til en pris av i underkant av 50.000 kroner. Mer informasjon finner du på – Denne preflight-løsningen er fullstendig web-basert med tanke på samarbeid og filhåndtering i sanntid, sier Patrick Marchese, sjef for Markzware, om den nyeste Flightcheck-utgaven av Online Single Subscriber.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: