Ferdiggjøring fra sofaen

PUBLISERT: 3 mai 2006
OPPDATERT: 3 mai

Allerede på Drupa for to år siden viste Horizon motoriserte utgaver av sine ferdiggjøringsmaskiner, slik at de i sin helhet kunne styres ved hjelp av JDF-data. I den sammenhengen er det viktig at alle deler kan innstilles ved hjelp av motorer, slik at man får riktig automatiske inntrekk og dermed også kan håndtere små opplag på en lønnsom måte. I de falsene som Horizons nordiske sjef Paul Jakobson viste på Ipex, stilles også arktykkelsen inn ved hjelp av JDF-data. For øvrig er det vanlig at ett ark legges inn for å innstille arktykkelsen, slik at man unngår inntrekk av dobbeltark. Samtlige av Horizons maskiner kan valgfritt innstilles med overførte data eller via en trykkfølsom fargeskjerm direkte på hver maskin. På den måten har man sikret en smidig overgang til JDF. I påvente av at alle data kommer automatisk, gjør Horizon det enkelt å legge inn informasjonen på hver enhet. En smart detalj ved Horizons løsninger, som konkurrentene sikkert vil adoptere etter hvert, er fjernkontrollen. Bokbinderen kan i prinsippet ligge på sofaen og styre TV-en med den ene fjernkontrollen og falsemaskinen med den andre. Med den kan han starte, stoppe, øke og redusere hastigheten, samt koble inn ulike funksjoner.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik