Ferdiggjøring fra sofaen

PUBLISERT: 3 mai 2006
OPPDATERT: 3 mai

Allerede på Drupa for to år siden viste Horizon motoriserte utgaver av sine ferdiggjøringsmaskiner, slik at de i sin helhet kunne styres ved hjelp av JDF-data. I den sammenhengen er det viktig at alle deler kan innstilles ved hjelp av motorer, slik at man får riktig automatiske inntrekk og dermed også kan håndtere små opplag på en lønnsom måte. I de falsene som Horizons nordiske sjef Paul Jakobson viste på Ipex, stilles også arktykkelsen inn ved hjelp av JDF-data. For øvrig er det vanlig at ett ark legges inn for å innstille arktykkelsen, slik at man unngår inntrekk av dobbeltark. Samtlige av Horizons maskiner kan valgfritt innstilles med overførte data eller via en trykkfølsom fargeskjerm direkte på hver maskin. På den måten har man sikret en smidig overgang til JDF. I påvente av at alle data kommer automatisk, gjør Horizon det enkelt å legge inn informasjonen på hver enhet. En smart detalj ved Horizons løsninger, som konkurrentene sikkert vil adoptere etter hvert, er fjernkontrollen. Bokbinderen kan i prinsippet ligge på sofaen og styre TV-en med den ene fjernkontrollen og falsemaskinen med den andre. Med den kan han starte, stoppe, øke og redusere hastigheten, samt koble inn ulike funksjoner.

Les videre

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

3x hurtigere DTF-print

Mimaki lanserte sin første DTF-skriver i april i år. Mindre enn et halvt år senere lanserer de etterfølgeren – TxF300-75 – som er tre ganger raskere.
mimaki-TxF300-150

Ny toner med opp til 60% gjenbruksmateriale

Xeikon introduserer Cheetah 3.0-versjonen av tonerprinterserien deres. Dette inkluderer den nye ECO-toneren som en viktig del.
eco-toner_xeikon

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small