Konica Minolta fikk Norges største kontrakt

HINAS som samordner og kjøper inn utstyr, forbruksmateriell og tjenester til helseforetak over hele landet for over 2 milliarder kroner årlig, la særlig vekt på pris, ytelse, tekniske data, serviceapparat og logistikk under evalueringsprosessen – Konica Minolta lå i toppsjiktet for alle våre kriterier. De var best på pris, delt førsteplass på ytelse og tekniske data, delt førsteplass på service og opplæring og nummer to på logistikk, sier rådgiver i HINAS Trond Skorstad. – Å dra i land Norges største kontrakt på multifunksjonsmaskiner viser at vi gjør veldig mye riktig om dagen. Vi har markedets beste produktlinje og er markedsleder på fargemaskiner i office-segmentet, sier prosjektleder Herman Berger i Konica Minolta. – Vi har fått «jaktlisensen», og nå skal vi ut og jakte flere storkunder! Samtidig er hele Konica Minolta-familien fokusert på å vise at HINAS har valgt rett leverandør, avslutter Berger.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: