Konica Minolta fikk Norges største kontrakt

HINAS som samordner og kjøper inn utstyr, forbruksmateriell og tjenester til helseforetak over hele landet for over 2 milliarder kroner årlig, la særlig vekt på pris, ytelse, tekniske data, serviceapparat og logistikk under evalueringsprosessen – Konica Minolta lå i toppsjiktet for alle våre kriterier. De var best på pris, delt førsteplass på ytelse og tekniske data, delt førsteplass på service og opplæring og nummer to på logistikk, sier rådgiver i HINAS Trond Skorstad. – Å dra i land Norges største kontrakt på multifunksjonsmaskiner viser at vi gjør veldig mye riktig om dagen. Vi har markedets beste produktlinje og er markedsleder på fargemaskiner i office-segmentet, sier prosjektleder Herman Berger i Konica Minolta. – Vi har fått «jaktlisensen», og nå skal vi ut og jakte flere storkunder! Samtidig er hele Konica Minolta-familien fokusert på å vise at HINAS har valgt rett leverandør, avslutter Berger.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: