Konica Minolta fikk Norges største kontrakt

PUBLISERT: 4 mai 2006
OPPDATERT: 21 mars

HINAS som samordner og kjøper inn utstyr, forbruksmateriell og tjenester til helseforetak over hele landet for over 2 milliarder kroner årlig, la særlig vekt på pris, ytelse, tekniske data, serviceapparat og logistikk under evalueringsprosessen – Konica Minolta lå i toppsjiktet for alle våre kriterier. De var best på pris, delt førsteplass på ytelse og tekniske data, delt førsteplass på service og opplæring og nummer to på logistikk, sier rådgiver i HINAS Trond Skorstad. – Å dra i land Norges største kontrakt på multifunksjonsmaskiner viser at vi gjør veldig mye riktig om dagen. Vi har markedets beste produktlinje og er markedsleder på fargemaskiner i office-segmentet, sier prosjektleder Herman Berger i Konica Minolta. – Vi har fått «jaktlisensen», og nå skal vi ut og jakte flere storkunder! Samtidig er hele Konica Minolta-familien fokusert på å vise at HINAS har valgt rett leverandør, avslutter Berger.

Les videre

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Stor interesse for Brand Factory etter konkursen

Etter konkursen i Brand Factory Printhouse og Brand Factory Holding ser konkursbostyreren gode forutsetninger for å finne kjøpere til de to selskapene, alternativt deler av virksomheten. Prosessen forventes å være ferdig i løpet av desember måned.
Brand-Factory-1024x683

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo