Pantera med ny limbindingslinje

PUBLISERT: 5 mai 2006
OPPDATERT: 5 mai

Müller Martini viste et stort utvalg av maskinparken sin på Ipex. Riktig nok viste de ikke Sigma-serien, den er resultatet av samarbeidet med Xeikon og deres rullbaserte digitalpresser. Blant nyhetene var en helt ny limbindingslinje med navnet Pantera. Systemet er utviklet for lavere hastigheter; opp til 4000 takter i timen. Pantera er koblet til en ny trekniv, Esprit, som er utviklet for lavere volumer, men med raskere inntrekk. Nytt på Ipex var også innhengingslinjen for produksjon av harde permer, Diamant 30. Den er egentlig en redusert utgave av Diamant 60, som man også kan oppgradere til. Vi fikk også se hvordan selskapets klammemaskin Prima/Amrys ble benyttet i en jdf-flyt for produksjon av den daglige messeavisen Ipex Daily. Müller Martini viste også flere MBO-løsninger, blant annet den nye og innovative falseløsningen K800 KTZ. Brukervennlighet er stikkord nummer én for denne maskinen, som benytter en knivakselkassett for bytte av perforeringskniver. Her sitter en 8- eller 16-siders kniv, som kan åpnes og tas ut for rengjøring og vedlikehold. Dessuten kan den liggende lommen til 16-siderskniven snus 180 grader, slik at man får en KZ-versjon. K800 finnes i to utgaver; én manuell og én helautomatisk der alt er motorisert.

Les videre

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

3x hurtigere DTF-print

Mimaki lanserte sin første DTF-skriver i april i år. Mindre enn et halvt år senere lanserer de etterfølgeren – TxF300-75 – som er tre ganger raskere.
mimaki-TxF300-150

Ny toner med opp til 60% gjenbruksmateriale

Xeikon introduserer Cheetah 3.0-versjonen av tonerprinterserien deres. Dette inkluderer den nye ECO-toneren som en viktig del.
eco-toner_xeikon

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small