Pantera med ny limbindingslinje

PUBLISERT: 5 mai 2006
OPPDATERT: 5 mai

Müller Martini viste et stort utvalg av maskinparken sin på Ipex. Riktig nok viste de ikke Sigma-serien, den er resultatet av samarbeidet med Xeikon og deres rullbaserte digitalpresser. Blant nyhetene var en helt ny limbindingslinje med navnet Pantera. Systemet er utviklet for lavere hastigheter; opp til 4000 takter i timen. Pantera er koblet til en ny trekniv, Esprit, som er utviklet for lavere volumer, men med raskere inntrekk. Nytt på Ipex var også innhengingslinjen for produksjon av harde permer, Diamant 30. Den er egentlig en redusert utgave av Diamant 60, som man også kan oppgradere til. Vi fikk også se hvordan selskapets klammemaskin Prima/Amrys ble benyttet i en jdf-flyt for produksjon av den daglige messeavisen Ipex Daily. Müller Martini viste også flere MBO-løsninger, blant annet den nye og innovative falseløsningen K800 KTZ. Brukervennlighet er stikkord nummer én for denne maskinen, som benytter en knivakselkassett for bytte av perforeringskniver. Her sitter en 8- eller 16-siders kniv, som kan åpnes og tas ut for rengjøring og vedlikehold. Dessuten kan den liggende lommen til 16-siderskniven snus 180 grader, slik at man får en KZ-versjon. K800 finnes i to utgaver; én manuell og én helautomatisk der alt er motorisert.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik