Adobe og Ricoh med sikrere løsninger for skanning

PUBLISERT: 13 juni 2006
OPPDATERT: 13 juni

Adobe og Ricoh har nylig inngått en avtale om integrering av Adobe LiveCycle Policy Server og Adobes utskrifts- og skanningsteknikk. Hensikten er i følge selskapene å effektivisere skanneprosessen av et papirdokument, slik at det på en enkel måte blir en søkbar, kompakt og sikker Adobe PDF-fil. For brukerne vil det bety en sikrere digital arbeidsflyt, og det åpner for funksjoner for rettighetstildeling, kryptering, bruk av digital signatur og tidsstempel, samt fremstilling og administrasjon av intelligente dokumenter. – Ricoh har vært en viktig partner for Adobe siden 1999, og gjennom vårt samarbeid knyttet til PostScript og PDF har vi sammen hjulpet våre kunder med å fremstille utskrifter av høy kvalitet. Nå samarbeider vi for å gjøre dokumenter og forretningsprosesser mer effektive og sikre. Avtalen er i tråd med Adobes strategi om å tilby nye, fleksible og sikrere arbeidsflyt for PDF-baserte dokumenter, uttaler Shantanu Narayen, president og CIO i Adobe. Samarbeidet innebærer blant annet at Ricohs laserskrivere og multifunksjonsprodukter integreres med Adobe LiveCycle Policy Server, for at kundene skal kunne innføre regelverk for elektroniske dokumenter. Samtidig inkluderer Ricoh støtte for Macromedia Flash-teknikk i en rekke av sine produkter.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie