Adobe og Ricoh med sikrere løsninger for skanning

Adobe og Ricoh har nylig inngått en avtale om integrering av Adobe LiveCycle Policy Server og Adobes utskrifts- og skanningsteknikk. Hensikten er i følge selskapene å effektivisere skanneprosessen av et papirdokument, slik at det på en enkel måte blir en søkbar, kompakt og sikker Adobe PDF-fil. For brukerne vil det bety en sikrere digital arbeidsflyt, og det åpner for funksjoner for rettighetstildeling, kryptering, bruk av digital signatur og tidsstempel, samt fremstilling og administrasjon av intelligente dokumenter. – Ricoh har vært en viktig partner for Adobe siden 1999, og gjennom vårt samarbeid knyttet til PostScript og PDF har vi sammen hjulpet våre kunder med å fremstille utskrifter av høy kvalitet. Nå samarbeider vi for å gjøre dokumenter og forretningsprosesser mer effektive og sikre. Avtalen er i tråd med Adobes strategi om å tilby nye, fleksible og sikrere arbeidsflyt for PDF-baserte dokumenter, uttaler Shantanu Narayen, president og CIO i Adobe. Samarbeidet innebærer blant annet at Ricohs laserskrivere og multifunksjonsprodukter integreres med Adobe LiveCycle Policy Server, for at kundene skal kunne innføre regelverk for elektroniske dokumenter. Samtidig inkluderer Ricoh støtte for Macromedia Flash-teknikk i en rekke av sine produkter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *