Adobe og Ricoh med sikrere løsninger for skanning

PUBLISERT: 13 juni 2006
OPPDATERT: 13 juni

Adobe og Ricoh har nylig inngått en avtale om integrering av Adobe LiveCycle Policy Server og Adobes utskrifts- og skanningsteknikk. Hensikten er i følge selskapene å effektivisere skanneprosessen av et papirdokument, slik at det på en enkel måte blir en søkbar, kompakt og sikker Adobe PDF-fil. For brukerne vil det bety en sikrere digital arbeidsflyt, og det åpner for funksjoner for rettighetstildeling, kryptering, bruk av digital signatur og tidsstempel, samt fremstilling og administrasjon av intelligente dokumenter. – Ricoh har vært en viktig partner for Adobe siden 1999, og gjennom vårt samarbeid knyttet til PostScript og PDF har vi sammen hjulpet våre kunder med å fremstille utskrifter av høy kvalitet. Nå samarbeider vi for å gjøre dokumenter og forretningsprosesser mer effektive og sikre. Avtalen er i tråd med Adobes strategi om å tilby nye, fleksible og sikrere arbeidsflyt for PDF-baserte dokumenter, uttaler Shantanu Narayen, president og CIO i Adobe. Samarbeidet innebærer blant annet at Ricohs laserskrivere og multifunksjonsprodukter integreres med Adobe LiveCycle Policy Server, for at kundene skal kunne innføre regelverk for elektroniske dokumenter. Samtidig inkluderer Ricoh støtte for Macromedia Flash-teknikk i en rekke av sine produkter.

Les videre

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Hexis nye programvare for skjæring tilgjengeliggjøres på markedet

Nå er Hexis egenutviklede programvare for kutting av selvklebende beskyttelsesfilm tilgjengelig for kundene. Matmak gjør det enkelt å forhåndskutte deler i selskapets Bodyfence-sortiment.
Joachim-Wallgren-1024x768

Utgir verktøy for interaktivt folieringsdesign

Den ble forhåndsvist på Sign&Print Scandinavia i september og er nå bredt lansert på markedet. Spandex nye tjeneste Zeno for visualisering av bildesign og bilfoliering.
Zeno-webb-1024x683

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo