Nytt sortiment fra Arctic Paper

PUBLISERT: 16 juni 2006
OPPDATERT: 16 juni

Det siste året har Arctic Paper lansert flere nye papirkvaliteter og gramvekter. Nå presenteres hele tilbudet for første gang i nye prøvebøker. – Kundenes behov, viktige miljøhensyn og et ønske om et så bredt sortiment som mulig ligger bak det nye produktsortimentet. Dette er særlig tydelig for bokpapir, der endringene har vært størst. Prøvebøkene er et viktig verktøy for valg av riktig papir til ethvert prosjekt. Vi satser på at prøvebøkene skal være informative og bidra til sterk inspirasjon, sier Leif-Arne Karlsen i Arctic Paper Norge, som planlegger å sende 2000 bøker ut til markedet i Norge i disse dager. Blant nyhetene nevner vi at bokpapirsortimentet fra Munken, med Munken Premium Cream/White, Munken Print Cream/White og Munken Pocket Cream, erstatter og kompletterer tidligere kvaliteter. I tillegg til prøvebøkene er det også utviklet en helt ny kolleksjon, en perm som i tillegg inneholder egne faktaavsnitt. – Prøvebøkene kan bestilles på www.arcticpaper.com eller på telefon 23 14 13 00.

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo