Nytt sortiment fra Arctic Paper

Det siste året har Arctic Paper lansert flere nye papirkvaliteter og gramvekter. Nå presenteres hele tilbudet for første gang i nye prøvebøker. – Kundenes behov, viktige miljøhensyn og et ønske om et så bredt sortiment som mulig ligger bak det nye produktsortimentet. Dette er særlig tydelig for bokpapir, der endringene har vært størst. Prøvebøkene er et viktig verktøy for valg av riktig papir til ethvert prosjekt. Vi satser på at prøvebøkene skal være informative og bidra til sterk inspirasjon, sier Leif-Arne Karlsen i Arctic Paper Norge, som planlegger å sende 2000 bøker ut til markedet i Norge i disse dager. Blant nyhetene nevner vi at bokpapirsortimentet fra Munken, med Munken Premium Cream/White, Munken Print Cream/White og Munken Pocket Cream, erstatter og kompletterer tidligere kvaliteter. I tillegg til prøvebøkene er det også utviklet en helt ny kolleksjon, en perm som i tillegg inneholder egne faktaavsnitt. – Prøvebøkene kan bestilles på www.arcticpaper.com eller på telefon 23 14 13 00.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: