Nytt sortiment fra Arctic Paper

PUBLISERT: 16 juni 2006
OPPDATERT: 16 juni

Det siste året har Arctic Paper lansert flere nye papirkvaliteter og gramvekter. Nå presenteres hele tilbudet for første gang i nye prøvebøker. – Kundenes behov, viktige miljøhensyn og et ønske om et så bredt sortiment som mulig ligger bak det nye produktsortimentet. Dette er særlig tydelig for bokpapir, der endringene har vært størst. Prøvebøkene er et viktig verktøy for valg av riktig papir til ethvert prosjekt. Vi satser på at prøvebøkene skal være informative og bidra til sterk inspirasjon, sier Leif-Arne Karlsen i Arctic Paper Norge, som planlegger å sende 2000 bøker ut til markedet i Norge i disse dager. Blant nyhetene nevner vi at bokpapirsortimentet fra Munken, med Munken Premium Cream/White, Munken Print Cream/White og Munken Pocket Cream, erstatter og kompletterer tidligere kvaliteter. I tillegg til prøvebøkene er det også utviklet en helt ny kolleksjon, en perm som i tillegg inneholder egne faktaavsnitt. – Prøvebøkene kan bestilles på www.arcticpaper.com eller på telefon 23 14 13 00.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie