Nytt sortiment fra Arctic Paper

Det siste året har Arctic Paper lansert flere nye papirkvaliteter og gramvekter. Nå presenteres hele tilbudet for første gang i nye prøvebøker. – Kundenes behov, viktige miljøhensyn og et ønske om et så bredt sortiment som mulig ligger bak det nye produktsortimentet. Dette er særlig tydelig for bokpapir, der endringene har vært størst. Prøvebøkene er et viktig verktøy for valg av riktig papir til ethvert prosjekt. Vi satser på at prøvebøkene skal være informative og bidra til sterk inspirasjon, sier Leif-Arne Karlsen i Arctic Paper Norge, som planlegger å sende 2000 bøker ut til markedet i Norge i disse dager. Blant nyhetene nevner vi at bokpapirsortimentet fra Munken, med Munken Premium Cream/White, Munken Print Cream/White og Munken Pocket Cream, erstatter og kompletterer tidligere kvaliteter. I tillegg til prøvebøkene er det også utviklet en helt ny kolleksjon, en perm som i tillegg inneholder egne faktaavsnitt. – Prøvebøkene kan bestilles på www.arcticpaper.com eller på telefon 23 14 13 00.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: