Nytt sortiment fra Arctic Paper

Det siste året har Arctic Paper lansert flere nye papirkvaliteter og gramvekter. Nå presenteres hele tilbudet for første gang i nye prøvebøker. – Kundenes behov, viktige miljøhensyn og et ønske om et så bredt sortiment som mulig ligger bak det nye produktsortimentet. Dette er særlig tydelig for bokpapir, der endringene har vært størst. Prøvebøkene er et viktig verktøy for valg av riktig papir til ethvert prosjekt. Vi satser på at prøvebøkene skal være informative og bidra til sterk inspirasjon, sier Leif-Arne Karlsen i Arctic Paper Norge, som planlegger å sende 2000 bøker ut til markedet i Norge i disse dager. Blant nyhetene nevner vi at bokpapirsortimentet fra Munken, med Munken Premium Cream/White, Munken Print Cream/White og Munken Pocket Cream, erstatter og kompletterer tidligere kvaliteter. I tillegg til prøvebøkene er det også utviklet en helt ny kolleksjon, en perm som i tillegg inneholder egne faktaavsnitt. – Prøvebøkene kan bestilles på www.arcticpaper.com eller på telefon 23 14 13 00.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: