Oppdatert verktøy for ICC-profiler

PUBLISERT: 19 juni 2006
OPPDATERT: 19 juni

Color Burst Systems lanserer en ny utgave av programvarepakken Color Burst, som benyttes for å skape og kontrollere ICC-profiler. De nye versjonsnumrene er 4.1 for Mac og 7.6 for Windows. Det mest spennende med oppdateringen ser ut til å være at Spectral Vision Pro 2.0 er inkludert. Denne programvaren er utviklet i samarbeid med Monaco/X-Rite, og inneholder verktøy for kontroll av blant annet fargegjengivelse og UCR/GCR. – Ved å tilby et godt utrustet verktøy for å skape og håndtere ICC-profiler, vil kundene våre kunne holde en førsteklasses fargekvalitet på alle typer media, sier Color Bursts sjef, Larry Spevak. Han trekker også frem at oppdateringen er kostnadsfri for alle som allerede har en tidligere utgave av Color Burst-pakken. Den nye utgaven inneholder i tillegg en oppdatering av Postscript-motoren og har støtte for filnavn med opp til 255 tegn for Mac-plattform. Mer informasjon om programvaren finnes på www.colorburstrip.com. Der kan du også laste ned en 15 dagers testversjon.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie