Oppdatert verktøy for ICC-profiler

PUBLISERT: 19 juni 2006
OPPDATERT: 19 juni

Color Burst Systems lanserer en ny utgave av programvarepakken Color Burst, som benyttes for å skape og kontrollere ICC-profiler. De nye versjonsnumrene er 4.1 for Mac og 7.6 for Windows. Det mest spennende med oppdateringen ser ut til å være at Spectral Vision Pro 2.0 er inkludert. Denne programvaren er utviklet i samarbeid med Monaco/X-Rite, og inneholder verktøy for kontroll av blant annet fargegjengivelse og UCR/GCR. – Ved å tilby et godt utrustet verktøy for å skape og håndtere ICC-profiler, vil kundene våre kunne holde en førsteklasses fargekvalitet på alle typer media, sier Color Bursts sjef, Larry Spevak. Han trekker også frem at oppdateringen er kostnadsfri for alle som allerede har en tidligere utgave av Color Burst-pakken. Den nye utgaven inneholder i tillegg en oppdatering av Postscript-motoren og har støtte for filnavn med opp til 255 tegn for Mac-plattform. Mer informasjon om programvaren finnes på www.colorburstrip.com. Der kan du også laste ned en 15 dagers testversjon.

Les videre

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Hexis nye programvare for skjæring tilgjengeliggjøres på markedet

Nå er Hexis egenutviklede programvare for kutting av selvklebende beskyttelsesfilm tilgjengelig for kundene. Matmak gjør det enkelt å forhåndskutte deler i selskapets Bodyfence-sortiment.
Joachim-Wallgren-1024x768

Utgir verktøy for interaktivt folieringsdesign

Den ble forhåndsvist på Sign&Print Scandinavia i september og er nå bredt lansert på markedet. Spandex nye tjeneste Zeno for visualisering av bildesign og bilfoliering.
Zeno-webb-1024x683

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo