Oppdatert verktøy for ICC-profiler

Color Burst Systems lanserer en ny utgave av programvarepakken Color Burst, som benyttes for å skape og kontrollere ICC-profiler. De nye versjonsnumrene er 4.1 for Mac og 7.6 for Windows. Det mest spennende med oppdateringen ser ut til å være at Spectral Vision Pro 2.0 er inkludert. Denne programvaren er utviklet i samarbeid med Monaco/X-Rite, og inneholder verktøy for kontroll av blant annet fargegjengivelse og UCR/GCR. – Ved å tilby et godt utrustet verktøy for å skape og håndtere ICC-profiler, vil kundene våre kunne holde en førsteklasses fargekvalitet på alle typer media, sier Color Bursts sjef, Larry Spevak. Han trekker også frem at oppdateringen er kostnadsfri for alle som allerede har en tidligere utgave av Color Burst-pakken. Den nye utgaven inneholder i tillegg en oppdatering av Postscript-motoren og har støtte for filnavn med opp til 255 tegn for Mac-plattform. Mer informasjon om programvaren finnes på www.colorburstrip.com. Der kan du også laste ned en 15 dagers testversjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *