Lær deg Instant PDF på nettet

PDF har forandret hverdagen til mange førtrykksavdelinger. Har du tid til overs i sommer, kan du benytte anledningen til å lære mer om fremstilling av perfekte PDF-filer. E-læringsselskapet Prepress Training Solutions tilbyr nemlig igjen opplæring i Enfocus’ programvare. Nå gjelder det Enfocus’ løsning Instant PDF, som benyttes for å fremstille pdf-filer. Opplæringen gis online på Prepress Training Solutions nettsted og koster 149 dollar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: