Storformat-rip i ny drakt

Proofmaster versjon 3.0 fra Perfect Proof er på vei mot markedet. Det er en programvare-rip som er utviklet med tanke på storformatprodusenter, og inneholder funksjoner for fargehåndtering og skjæring. – For egenproduksjon av prøvetrykk er Proofmaster en av de mest komplette pakkene som finnes i dag, sier Mark Verbiest, leder for Perfect Proof. Den er Fogra-kompatibel, har støtte for flere plattformer og utstyrstyper. De nye funksjonene i versjon 3 gjør det mulig for brukerne å styre og kontrollere flere maskiner fra en sentral enhet, noe som forenkler arbeidsflyten. På bildet ser vi utviklingsteamet bak Proofmaster.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: