TS-Trykk velger 8-farger fra MAN

Når åttefargemaskiner er mer aktuelt i dag enn for få år siden, har det sammenheng med at maskinene er blitt så avanserte at én trykker uten problemer kan håndtere en maskin i full produksjon. TS-trykk har valgt en Roland 708 utstyrt med en rekke automatiske funksjoner og muligheter. Blant annet har de valgt full QuickChange-pakke for plateskift og rengjøring samt avansert luftprogrammering for optimal innstilling for ulike papirtyper. Maskinen kan dermed stille seg automatisk inn i henhold til papiret, og er også utstyrt med MAN Rolands nye hurtiggående utlegger. Daglig leder Tom Storli i TS-Trykk føler seg trygg på at bedriften nå har tatt nok et viktig steg videre for å fortsette suksessen. – I dag har vi en Roland 4 farger i 70 x 100 format, som erstattes av åttefargemaskinen, og en Ryobi 4-fargemaskin med A2-format. Den nye åttefargemaskinen vil bidra til at vi får flere oppdrag gjennom på hvert skift, uten at vi må øke bemanningen. Med CIP4-teknologi fra førtrykk til skjæring utnytter vi de tekniske mulighetene maksimalt. Et annet viktig poeng er at denne maskinen har svært kort omstillingstid ved bytte av papirtype. For oss er dette viktig, fordi vi håndterer et stort spekter av jobber. Når valget falt på MAN Roland, er det fordi vi har opplevd solide produkter og meget godt servicenivå fra MAN Roland Norge, sier Tom Storli. Den nye Roland 708 blir installert i november i år. TS-Trykk har 14 ansatte og forventer en omsetning på rundt 30 millioner kroner i år.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: