TS-Trykk velger 8-farger fra MAN

Når åttefargemaskiner er mer aktuelt i dag enn for få år siden, har det sammenheng med at maskinene er blitt så avanserte at én trykker uten problemer kan håndtere en maskin i full produksjon. TS-trykk har valgt en Roland 708 utstyrt med en rekke automatiske funksjoner og muligheter. Blant annet har de valgt full QuickChange-pakke for plateskift og rengjøring samt avansert luftprogrammering for optimal innstilling for ulike papirtyper. Maskinen kan dermed stille seg automatisk inn i henhold til papiret, og er også utstyrt med MAN Rolands nye hurtiggående utlegger. Daglig leder Tom Storli i TS-Trykk føler seg trygg på at bedriften nå har tatt nok et viktig steg videre for å fortsette suksessen. – I dag har vi en Roland 4 farger i 70 x 100 format, som erstattes av åttefargemaskinen, og en Ryobi 4-fargemaskin med A2-format. Den nye åttefargemaskinen vil bidra til at vi får flere oppdrag gjennom på hvert skift, uten at vi må øke bemanningen. Med CIP4-teknologi fra førtrykk til skjæring utnytter vi de tekniske mulighetene maksimalt. Et annet viktig poeng er at denne maskinen har svært kort omstillingstid ved bytte av papirtype. For oss er dette viktig, fordi vi håndterer et stort spekter av jobber. Når valget falt på MAN Roland, er det fordi vi har opplevd solide produkter og meget godt servicenivå fra MAN Roland Norge, sier Tom Storli. Den nye Roland 708 blir installert i november i år. TS-Trykk har 14 ansatte og forventer en omsetning på rundt 30 millioner kroner i år.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: 

Jobben med holdbarhet: Slik opplever firmaer det

Tekst: Claes Nordström |

56 prosent av de spurte europeiske selskapene synes det er vanskelig å gjøre grønne investeringer fordi andre forretningsproblemer blir sett på som mer krevende. Og bare en tredjedel av bedriftslederne ser den digitale transformasjonen som en muliggjører for mer bærekraftig forretningspraksis. Dette kommer frem i en ny Ricoh-studie.

Publisert av: 

Digital etikett- og emballasjeløsning fra A-Å fra Konica Minolta

Tekst: Lis Lykke | Foto: Pressebilder

Etiketter og emballasje er de to vekstområdene som i dag er i den grafiske bransjen. Hos Konica Minolta har de satt sammen noen forslag til hvordan trykkerier kan bli en del av den positive utviklingen, ikke bare med en etikettskriver, men med hele løsningen.

Publisert av: 

Digitale etiketter i kulturhus

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

For fem år siden var all etikettrykking hos Totaltrykk med offset og flexo. Mindre opplag og behovet for fleksibilitet førte til den første digitale etikettmaskinen i 2017. I sommer var det på tide med neste generasjon Konica Minolta-maskin – 40 prosent raskere og mer fleksibel. Sign & Print besøkte trykkeriet.

Publisert av: 

BK Dekorima: Satser stort på skilt

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

– Hvert år ser vi på de store jobbene vi har gjort og tenker: Hva skal vi gjøre neste år? Da er det alltid nye, minst like store jobber. Så mens andre sliter, klarte vi å øke salget med 60 prosent i første halvår 2021, sier daglig leder Arne Nybo i BK Dekorima i Sandefjord. […]

Publisert av: 

«99% av forespørsler på e-post er bortkastet tid»

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Søren Winsløw

Anders Rehhoff, eier av trykkeriet A.R.T. i Skanderborg i Danmark gidder ikke å bruke tid på å besvare e-posthenvendelser fra ukjente kunder. Han rusler heller rundt i det lokale industriområdet en solfylt solskinnsdag og innhenter bestillinger.

Publisert av: