TS-Trykk velger 8-farger fra MAN

PUBLISERT: 14 august 2006
OPPDATERT: 21 mars

Når åttefargemaskiner er mer aktuelt i dag enn for få år siden, har det sammenheng med at maskinene er blitt så avanserte at én trykker uten problemer kan håndtere en maskin i full produksjon. TS-trykk har valgt en Roland 708 utstyrt med en rekke automatiske funksjoner og muligheter. Blant annet har de valgt full QuickChange-pakke for plateskift og rengjøring samt avansert luftprogrammering for optimal innstilling for ulike papirtyper. Maskinen kan dermed stille seg automatisk inn i henhold til papiret, og er også utstyrt med MAN Rolands nye hurtiggående utlegger. Daglig leder Tom Storli i TS-Trykk føler seg trygg på at bedriften nå har tatt nok et viktig steg videre for å fortsette suksessen. – I dag har vi en Roland 4 farger i 70 x 100 format, som erstattes av åttefargemaskinen, og en Ryobi 4-fargemaskin med A2-format. Den nye åttefargemaskinen vil bidra til at vi får flere oppdrag gjennom på hvert skift, uten at vi må øke bemanningen. Med CIP4-teknologi fra førtrykk til skjæring utnytter vi de tekniske mulighetene maksimalt. Et annet viktig poeng er at denne maskinen har svært kort omstillingstid ved bytte av papirtype. For oss er dette viktig, fordi vi håndterer et stort spekter av jobber. Når valget falt på MAN Roland, er det fordi vi har opplevd solide produkter og meget godt servicenivå fra MAN Roland Norge, sier Tom Storli. Den nye Roland 708 blir installert i november i år. TS-Trykk har 14 ansatte og forventer en omsetning på rundt 30 millioner kroner i år.

Les videre

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Signcoms eier Igepa Group kjøper opp Scandraft

Signcoms eier Igepa Group kjøper viscom-forhandleren Scandraft med hovedkontor i Mölnlycke. Samtidig blir Anders Trillkott administrerende direktør i hele konsernet.
Anders Trillkott

BI-studenter fremmer Trykt i Norge

Grafisk bransjeforening har engasjert fire BI-studenter som utdanner seg inne digital kommunikasjon og markedsføring til å synliggjøre grafisk produksjon og Trykt i Norge, blant annet i sosiale medier.
trykt-i-norge_logo

Trendrapport: Optimisme til tross for økonomisk motvind

Drupa slipper sin niende "Global Trends Report" i november. De foreløpige resultatene viser at både trykkerier og leverandører tror på et godt 2024, selv om det er krisetider.
Sabine-Geldermann_Drupa

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682