TS-Trykk velger 8-farger fra MAN

PUBLISERT: 14 august 2006
OPPDATERT: 21 mars

Når åttefargemaskiner er mer aktuelt i dag enn for få år siden, har det sammenheng med at maskinene er blitt så avanserte at én trykker uten problemer kan håndtere en maskin i full produksjon. TS-trykk har valgt en Roland 708 utstyrt med en rekke automatiske funksjoner og muligheter. Blant annet har de valgt full QuickChange-pakke for plateskift og rengjøring samt avansert luftprogrammering for optimal innstilling for ulike papirtyper. Maskinen kan dermed stille seg automatisk inn i henhold til papiret, og er også utstyrt med MAN Rolands nye hurtiggående utlegger. Daglig leder Tom Storli i TS-Trykk føler seg trygg på at bedriften nå har tatt nok et viktig steg videre for å fortsette suksessen. – I dag har vi en Roland 4 farger i 70 x 100 format, som erstattes av åttefargemaskinen, og en Ryobi 4-fargemaskin med A2-format. Den nye åttefargemaskinen vil bidra til at vi får flere oppdrag gjennom på hvert skift, uten at vi må øke bemanningen. Med CIP4-teknologi fra førtrykk til skjæring utnytter vi de tekniske mulighetene maksimalt. Et annet viktig poeng er at denne maskinen har svært kort omstillingstid ved bytte av papirtype. For oss er dette viktig, fordi vi håndterer et stort spekter av jobber. Når valget falt på MAN Roland, er det fordi vi har opplevd solide produkter og meget godt servicenivå fra MAN Roland Norge, sier Tom Storli. Den nye Roland 708 blir installert i november i år. TS-Trykk har 14 ansatte og forventer en omsetning på rundt 30 millioner kroner i år.

Les videre

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

For få utdannes – "Situasjonen begynner å bli kritisk"

At det utdannes for få blir påpekt som et stort urovarsel for den grafiske bransjen. Det betyr at antallet personer som rekrutteres uten formell opplæring til bransjen øker. Det går fram av en ny rekrutteringsrapport fra den svenske bransje-og arbeidsgiverorganisasjonen Grafiska Företagen.
eva_gluckman

Stibo kjøper trykkeri ut av konkursbo

Danske Stibo Completes administrerende direktør Søren Henriksen forklarer i et intervju med Sign & Print hva dette vil bety.
Soren-Henriksen

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280