Sun Chemical er for standardisering

Sun Chemical har utviklet Exact PSO, en arkoffsetprosess og en serie trykkfarger for å standardisere og effektivisere arkoffsetproduksjon med firefargeteknologi. PSO, Process Standard Offset, og ISO 2647:2 er i ferd med å bli en standard, og stadig flere trykksakskunder krever at trykkeriet benytter denne ISO-standarden. Trykkfargene er i følge leverandøren utviklet som et resultatet av den siste forskningen på vegetabiliske oljer, og skal fungere både i vanlige offsetpresser og i offsetpresser med forlenget utlegger. – Exact PSO handler om mer enn bare farger, uttaler John Adkin, produktsjef for Sun Chemical i Europa. – Det er et nøkkelelement i en kalibreringsprosess som skal garantere at trykkpressen kan leve opp til ISO 12647:2-standarden. Samtidig er det resultatet av store investeringer i forskning og utvikling, og i de kravene som kundene våre stiller, sier han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: