Sun Chemical er for standardisering

Sun Chemical har utviklet Exact PSO, en arkoffsetprosess og en serie trykkfarger for å standardisere og effektivisere arkoffsetproduksjon med firefargeteknologi. PSO, Process Standard Offset, og ISO 2647:2 er i ferd med å bli en standard, og stadig flere trykksakskunder krever at trykkeriet benytter denne ISO-standarden. Trykkfargene er i følge leverandøren utviklet som et resultatet av den siste forskningen på vegetabiliske oljer, og skal fungere både i vanlige offsetpresser og i offsetpresser med forlenget utlegger. – Exact PSO handler om mer enn bare farger, uttaler John Adkin, produktsjef for Sun Chemical i Europa. – Det er et nøkkelelement i en kalibreringsprosess som skal garantere at trykkpressen kan leve opp til ISO 12647:2-standarden. Samtidig er det resultatet av store investeringer i forskning og utvikling, og i de kravene som kundene våre stiller, sier han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *