Creo PODS fargeservere får egen preflight

Programvareutviklingsselskapet Enfocus har utviklet en egen versjon av sitt preflightprogram Pitstop Edit, eksklusivt for Creo PODS, Creos (Kodaks) fargeservere for styring av digitalpresser som Docucolor 5000 og Igen3. I første omgang vil programmet bli levert med Creo PODS Spire CX50 for Xerox Docucolor 5000, Creo Spire CXP8000 for Docucolor 8000 og Creo Spire Igen3 fargeserver for Xerox Igen3.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: