Konica Minolta styrker salgsstyrken

To nye salgssjefer er på plass hos Konica Minolta Business Solutions Norway AS. Kjetil R. Fosstvedt og Roger Holand skal sørge for at Konica Minolta skal spise andeler fra Xerox, Canon og andre. Selskapet opplever at utskriftsmarkedet er i rivende utvikling, og har stor tro på at produksjonsskriverne PRO C6500 og eksisterende PRO 1050 vil utgjøre slagkraftige alternativer for grafiske bedrifter med høye krav til produktivitet og effektivisering. C6500 vil bli levert med EFI Fiery og Creo arbeidsflyt, noe selskapet håper skal åpne det grafiske markedet. – Endelig kan vi stolt stå frem å si at vi virkelig har noe å fare med. Vi har allerede vunnet flere kontrakter i konkurranse med sterke aktører og prospektlisten for fremtidige salg blir bare lengre og lengre, sier Kjetil R. Fosstvedt. Han får nå ansvaret for Konica Minoltas PP-satsning i Oppland, Hedmark, Østfold, Vestfold og Telemark. Roger Holand på sin side retter kundefokuset mot Oslo, Akershus og Buskerud. – Dette er et marked som stiller store krav til maskinvare via programvare til teknisk service og support, sier han og er overbevist om at Konica Minolta vil hevde seg i konkurransen om de mest kravstore kundene. – Jeg er 100 % sikker på at vi vil lykkes med vår satsning innen digitaltrykk og grafisk bransje. Med bizhub PRO 1050-serien kan vi blant annet tilby hele nitten forskjellige systemkonfigurasjoner. Programløsningene kan synkronisere og fordele én og samme jobb til både farge- og sort/hvitt-løsninger, sier Roger Holand.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: