Konica Minolta styrker salgsstyrken

PUBLISERT: 29 august 2006
OPPDATERT: 21 mars

To nye salgssjefer er på plass hos Konica Minolta Business Solutions Norway AS. Kjetil R. Fosstvedt og Roger Holand skal sørge for at Konica Minolta skal spise andeler fra Xerox, Canon og andre. Selskapet opplever at utskriftsmarkedet er i rivende utvikling, og har stor tro på at produksjonsskriverne PRO C6500 og eksisterende PRO 1050 vil utgjøre slagkraftige alternativer for grafiske bedrifter med høye krav til produktivitet og effektivisering. C6500 vil bli levert med EFI Fiery og Creo arbeidsflyt, noe selskapet håper skal åpne det grafiske markedet. – Endelig kan vi stolt stå frem å si at vi virkelig har noe å fare med. Vi har allerede vunnet flere kontrakter i konkurranse med sterke aktører og prospektlisten for fremtidige salg blir bare lengre og lengre, sier Kjetil R. Fosstvedt. Han får nå ansvaret for Konica Minoltas PP-satsning i Oppland, Hedmark, Østfold, Vestfold og Telemark. Roger Holand på sin side retter kundefokuset mot Oslo, Akershus og Buskerud. – Dette er et marked som stiller store krav til maskinvare via programvare til teknisk service og support, sier han og er overbevist om at Konica Minolta vil hevde seg i konkurransen om de mest kravstore kundene. – Jeg er 100 % sikker på at vi vil lykkes med vår satsning innen digitaltrykk og grafisk bransje. Med bizhub PRO 1050-serien kan vi blant annet tilby hele nitten forskjellige systemkonfigurasjoner. Programløsningene kan synkronisere og fordele én og samme jobb til både farge- og sort/hvitt-løsninger, sier Roger Holand.

Les videre

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Stor interesse for Brand Factory etter konkursen

Etter konkursen i Brand Factory Printhouse og Brand Factory Holding ser konkursbostyreren gode forutsetninger for å finne kjøpere til de to selskapene, alternativt deler av virksomheten. Prosessen forventes å være ferdig i løpet av desember måned.
Brand-Factory-1024x683

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo