Større fargerom loves i ny Eizo-skjerm

Eizo kommer med en ny LCD-skjerm for profesjonell bruk. Modellen Color Edge CG221 er på 22,2 tommer, og vil i følge Eizo ha et fargerom som ligger veldig nære fargerommet Adobe RGB. Dessuten mener leverandøren at det ikke skal forekomme noen variasjoner i fargegjengivelse eller lysstyrke over skjermflaten. CG221 erstatter den tidligere modellen CG220. Det er ASIC-teknikken, med 16 bits intern fargehåndtering, som sørger for at den nye skjermen viser farger og gjengir samme lysstyrke over hele flaten. Maksimaloppløsningen er på 1920 x 1200 piksler i 16:10-format. Programvaren Color Navigator inngår, men det kreves en kalibreringsenhet fra Gretag Macbeth, X-Rite eller andre, for å stille inn hvitt- og sortpunkt, gamma og lysstyrke.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: