Større fargerom loves i ny Eizo-skjerm

Eizo kommer med en ny LCD-skjerm for profesjonell bruk. Modellen Color Edge CG221 er på 22,2 tommer, og vil i følge Eizo ha et fargerom som ligger veldig nære fargerommet Adobe RGB. Dessuten mener leverandøren at det ikke skal forekomme noen variasjoner i fargegjengivelse eller lysstyrke over skjermflaten. CG221 erstatter den tidligere modellen CG220. Det er ASIC-teknikken, med 16 bits intern fargehåndtering, som sørger for at den nye skjermen viser farger og gjengir samme lysstyrke over hele flaten. Maksimaloppløsningen er på 1920 x 1200 piksler i 16:10-format. Programvaren Color Navigator inngår, men det kreves en kalibreringsenhet fra Gretag Macbeth, X-Rite eller andre, for å stille inn hvitt- og sortpunkt, gamma og lysstyrke.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: