Primer til HP Indigo-maskiner

HP øker materialtilbudet med en ny primer for sine industrielle digitalpresser solgt med varemerket HP Indigo. Primeren benyttes for å forbehandle substrater som tradisjonelt sett ikke er tilpasset for bruk i digitalpresser, og garanterer at fargen allikevel fester seg optimalt til papiret. Digiprime 4431 fra HPs partner Michelman Inc har i følge leverandøren lengre holdbarhet og en lavere kostnad per kvadratmeter enn den tidligere primeren Topaz 10. Digiprime 4431 er vannbasert og har et lavt VOC-verde (Volatile Organic Compound).

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: