Nettbasert tekstbehandler

En ny internettjeneste har sett dagens lys. Writely er en nettbasert tekstbehandler med mange av de funksjonene som vi er vant til fra PC-baserte tekstbehandlere, som typografisk formatering, ordtelling, lagring som Word, RTF eller PDF samt stavekontroll. Det mest interessante er likevel de webbaserte funksjonene. Her finner du blant annet funksjoner for å sende dokumentet direkte til en blogg eller til en annen Writely-bruker. Man kan også spesifisere arbeidsgrupper og arbeide sammen i ett eller flere dokumenter, komplett med versjonshåndtering. Writely er foreløpig helt gratis, men tilgjengelig kun som betaversjon. Test og skriv selv på www.writely.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: