Nettbasert tekstbehandler

En ny internettjeneste har sett dagens lys. Writely er en nettbasert tekstbehandler med mange av de funksjonene som vi er vant til fra PC-baserte tekstbehandlere, som typografisk formatering, ordtelling, lagring som Word, RTF eller PDF samt stavekontroll. Det mest interessante er likevel de webbaserte funksjonene. Her finner du blant annet funksjoner for å sende dokumentet direkte til en blogg eller til en annen Writely-bruker. Man kan også spesifisere arbeidsgrupper og arbeide sammen i ett eller flere dokumenter, komplett med versjonshåndtering. Writely er foreløpig helt gratis, men tilgjengelig kun som betaversjon. Test og skriv selv på www.writely.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: