Nettbasert tekstbehandler

En ny internettjeneste har sett dagens lys. Writely er en nettbasert tekstbehandler med mange av de funksjonene som vi er vant til fra PC-baserte tekstbehandlere, som typografisk formatering, ordtelling, lagring som Word, RTF eller PDF samt stavekontroll. Det mest interessante er likevel de webbaserte funksjonene. Her finner du blant annet funksjoner for å sende dokumentet direkte til en blogg eller til en annen Writely-bruker. Man kan også spesifisere arbeidsgrupper og arbeide sammen i ett eller flere dokumenter, komplett med versjonshåndtering. Writely er foreløpig helt gratis, men tilgjengelig kun som betaversjon. Test og skriv selv på www.writely.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: