Canons nye Irc-modeller blir raskere på farger

PUBLISERT: 29 september 2006
OPPDATERT: 29 september

Canon lanserer nå hele seks nye multifunksjonsløsninger, med modeller for både små og store selskaper. I likhet med flere andre leverandører i segmentet er det farger som settes i fokus, og flere av de nye maskinene er nesten like raske på fargeutskrifter som på sort/hvitt. De fire minste modellene makter 26 fargesider eller 30 sort/hvitt-sider i minuttet, mens de to kraftigere modellene er i stand til å produsere 36 fargesider eller 40 sort/hvitt-sider på samme tid. – Stadig flere selskaper ser fordelene ved å skrive ut i farger, og i dag er 70 prosent av alle kombinerte kopimaskin/skrivere utstyrt med fargefunksjonalitet, forteller Ulf Tikkanen, produktsjef for Office Print hos Canon. – For at flere skal følge etter og dra nytte av fargefordelene, er det avgjørende at leverandørene lykkes med å skape produkter med kostnadskontroll, sier han, og mener at Canon har lyktes med nettopp det i sine nye modeller Irc3380/i og Irc2880/i. Teknikken for å kontrollere om dokumentet skal skrives ut i farger eller sort heter Automatic Colour Sensing (ACS). I tillegg finnes Department ID for å holde oversikt over utskriftsvolumene. De seks nye produktene i Irc-serien er de første som benytter Canons teknikk for rask oppvarming av fuser-enheten, såkalt «on demand fusing». I følge Canon skal det gi en oppvarmingstid på rundt 30 sekunder. På etterbehandlingssiden inngår funksjoner for automatisk tosidig, sortering, ryggstifting, hulling og heftefremstilling. Med den medfølgende programvaran Iw Publishing kan man blande dokumenter fra ulike programmer, som Excel, Word, Powerpoint og pdf, til ett dokument som deretter kan skrives ut. De seks nye modellene heter: Irc3380, Irc3380i, Irc2880, Irc2880i, Irc4580i og Irc4080i.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280