Vutek QS2000 først ut med ny serie

EFI har utviklet en ny flatbedbasert storformatskriver som benytter UV-herdende blekk. Vutek QS2000 er først ut av en ny generasjon skrivere som er utstyrt med EFIs produksjons- og arbeidsflytverktøy. Dessuten mener EFI at den nye teknikken High-Definition Printing (HDP) skal gi høyere oppløsning og bildegjengivelse. Skriveren benytter seks farger, i tillegg til at man kan trykke med dekkende hvitt, og har en maksimaloppløsning på 1080 ppt. Den kan håndtere ujevne og fleksible materialer på opp til 5,08 centimeter tykkelse. Produksjonshastigheten er på 74 kvadratmeter i timen. QS2000 vil bli solgt med EFIs Fiery XF-rip, alternativt med Colorburst-rippen. Mer informasjon finnes på

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: