Kodak-løsning for "ondemand"-aviser

Kodak Graphic Communications Group, GCG, lanserer et nytt system for digital avisproduksjon. Systemet heter Versamark VX5000, med tillegget Newspaper Printing System. Tilkoblet den inkjet-baserte høyhastighetsskriveren sitter en skjære- og falsestasjon fra Hunkeler, som holder tritt med Versamarks produksjonshastighet. Rundt 1000 40-sidige aviser i farger skal løsningen klare, på en time. Typiske applikasjoner for systemet er fjerntrykte aviser, ondemand-aviser og lokale utgaver. – Denne løsningen gjør det mulig for kundene våre å få tilgang til helt nye forretningsmuligheter gjennom å trykke personaliserte aviser og lokale utgaver hvor som helst i verden – i farger, på avispapir og i standardiserte formater, sier Rinus Hoebeke, ansvarlig for Kodaks forretningsområde European Newspaper Segment.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *