PDF Transformer 2.0 konverterer dine pdf-filer

PDF Transformer 2.0 Pro er et nytt verktøy fra ABBYY for å produsere og konvertere pdf-filer. Programmet er i stand til å konvertere pdf-filer til alle Microsoft Office-formater og motsatt. PDF Transformer 2.0 kan også oversette statiske pdf-filer til søkbare pdf-filer. Dermed skal det være mulig å utføre fulltekstsøk i innskannede dokumenter som er omgjort til pdf-filer, for eksempel avisartikler, kontrakter og bøker. – Da vi utviklet PDF Transformer 2 sto brukervennlighet øverst på prioriteringslisten, sier Alex Bobrovskiy, produktsjef for ABBYY:s skrivebordsprodukter. Med et intuitivt grensesnitt og funksjoner på høyt nivå, passer dette produktet perfekt inn i ethvert arbeidsmiljø. PDF Transformer 2.0 koster under tusenlappen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: