PDF Transformer 2.0 konverterer dine pdf-filer

PDF Transformer 2.0 Pro er et nytt verktøy fra ABBYY for å produsere og konvertere pdf-filer. Programmet er i stand til å konvertere pdf-filer til alle Microsoft Office-formater og motsatt. PDF Transformer 2.0 kan også oversette statiske pdf-filer til søkbare pdf-filer. Dermed skal det være mulig å utføre fulltekstsøk i innskannede dokumenter som er omgjort til pdf-filer, for eksempel avisartikler, kontrakter og bøker. – Da vi utviklet PDF Transformer 2 sto brukervennlighet øverst på prioriteringslisten, sier Alex Bobrovskiy, produktsjef for ABBYY:s skrivebordsprodukter. Med et intuitivt grensesnitt og funksjoner på høyt nivå, passer dette produktet perfekt inn i ethvert arbeidsmiljø. PDF Transformer 2.0 koster under tusenlappen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: