PDF Transformer 2.0 konverterer dine pdf-filer

PDF Transformer 2.0 Pro er et nytt verktøy fra ABBYY for å produsere og konvertere pdf-filer. Programmet er i stand til å konvertere pdf-filer til alle Microsoft Office-formater og motsatt. PDF Transformer 2.0 kan også oversette statiske pdf-filer til søkbare pdf-filer. Dermed skal det være mulig å utføre fulltekstsøk i innskannede dokumenter som er omgjort til pdf-filer, for eksempel avisartikler, kontrakter og bøker. – Da vi utviklet PDF Transformer 2 sto brukervennlighet øverst på prioriteringslisten, sier Alex Bobrovskiy, produktsjef for ABBYY:s skrivebordsprodukter. Med et intuitivt grensesnitt og funksjoner på høyt nivå, passer dette produktet perfekt inn i ethvert arbeidsmiljø. PDF Transformer 2.0 koster under tusenlappen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: