Helios UB støtter Apples Intel-servere

Den tyske førtrykksleverandøren Helios Software lanserer nå nye versjoner av sin serverløsning Helios UB, som i oppgradert utgave blir kompatibel med arkitekturen i Apples 64-bits Intel Xeon Mac Pro sammen med Xserve. – Helios kan nå utnytte ytelsen fra den nye Intel-baserte datamaskinen, sier Helmut Tschemernjak, sjef hos Helios Software. Helios UB er utviklet for førtrykksarbeid som bildekonvertering, OPI, preflight og håndtering av ICC-profiler.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: