Helios UB støtter Apples Intel-servere

Den tyske førtrykksleverandøren Helios Software lanserer nå nye versjoner av sin serverløsning Helios UB, som i oppgradert utgave blir kompatibel med arkitekturen i Apples 64-bits Intel Xeon Mac Pro sammen med Xserve. – Helios kan nå utnytte ytelsen fra den nye Intel-baserte datamaskinen, sier Helmut Tschemernjak, sjef hos Helios Software. Helios UB er utviklet for førtrykksarbeid som bildekonvertering, OPI, preflight og håndtering av ICC-profiler.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: