IBMs produksjonsverktøy får nye muligheter

IBMs prosesshåndteringssystem for volumproduksjon, Infoprint Process Director, er kommet i ny versjon. Der inngår fire nye moduler som kan integreres i selve kjerneprogrammet. AFP Indexing gjør det mulig for brukerne å skreddersy indekseringsprosessen ved produksjon av for eksempel adressert direktereklame. AFP Editor er et verktøy for å legge til, endre eller ta bort strekkoder som kan spore dokumenter og forenkle filbaserte innstikk. SLA Feature hjelper brukeren med å spore jobber i overensstemmelse med de avtalene de har med sine kunder. Reporting Capabilities gir sanntidsinformasjon om produksjonen. All informasjon lagres i en DB2-database som er utformet for å optimalisere bruken av eksterne ressurser og utstyr. – Infoprint Process Director er utviklet for å hjelpe kundene våre med å utforme produksjonsprosessen sin på en optimal måte, sier Karen Fukuma, sjef for forretningsområdet Production Print Solutions hos IBM. Systemet gjør det mulig å skreddersy produksjonen og kontrollfunksjonene fra ett eneste verktøy.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *