Ny Mutoh-skriver på inngangsnivå

Mutoh Valuejet er en ny storformatskriver i den såkalte inngangsklassen. Valuejet benytter tredjegenerasjons eco-solvent-blekk av typen Eco-Ultra, som i følge produsente skal gi en holdbarhet på opptil tre år for utendørsmateriell. Mutoh har integrert en ny teknikk i skriveren for å toveiskommunikasjon, samt nye piezobaserte skrivehoder som sikrer at det ikke oppstår banding. Med en Valuejet kan man velge mellom ti ulike utskriftsnivåer, inklusivt den nye 540 x 720 ppt, og få en maksimal utskriftsbredde på 1200 millimeter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: