Xeikon 6000 – arbeidshest for store volumer

Xeikon er på banen med en ny arbeidshest; den rullbaserte digitaltrykkpressen Xeikon 6000. Utskriftshastigheten ligger på 160 A4-sider i minuttet, og maskinen håndterer et volum på fire millioner sider i måneden. Dessuten inngår et helt nytt frontend-system og en ny toner. Foruten at den håndterer papir på mellom 40 og 350 gram, skal den også være fleksibel i materialvaøg. Utskriftsbredden varierer fra 320 til 500 millimeter, mens utskriftslengden teoretisk sett er ubegrenset. Xeikon 6000 benytter det nye frontend-systemet X-800, som blant annet har støtte for den nye FA-toneren (Form Adapted), en femte farge og verktøy for fargehåndtering. Den egenutviklede toneren er Pantone-lisensiert og godkjent for trykk på næringsmiddelemballasje.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: