Xeikon 6000 – arbeidshest for store volumer

Xeikon er på banen med en ny arbeidshest; den rullbaserte digitaltrykkpressen Xeikon 6000. Utskriftshastigheten ligger på 160 A4-sider i minuttet, og maskinen håndterer et volum på fire millioner sider i måneden. Dessuten inngår et helt nytt frontend-system og en ny toner. Foruten at den håndterer papir på mellom 40 og 350 gram, skal den også være fleksibel i materialvaøg. Utskriftsbredden varierer fra 320 til 500 millimeter, mens utskriftslengden teoretisk sett er ubegrenset. Xeikon 6000 benytter det nye frontend-systemet X-800, som blant annet har støtte for den nye FA-toneren (Form Adapted), en femte farge og verktøy for fargehåndtering. Den egenutviklede toneren er Pantone-lisensiert og godkjent for trykk på næringsmiddelemballasje.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: