UPM utvider sitt miljøpapirtilbud

UPM lanserer en ny serie FSC-sertifisert kontorpapir. De siste tilvekstene er papirene Future imagetach og Yes Color copy, begge produsert av tyske Nordland Papier. Papirene kommer i tillegg til UPMs tidligere miljøsertifiserte papirtyper yes Gold og Future inktech, spesielt utviklet for blekkskrivere. I følge produsenten støttes UPM aktivt av alle typer troverdige sertifiseringer, som FSC og PEFC, og de er dessuten i gang med å øke andelen sertifisert fiber som benyttes i konsernets papirproduksjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: