Toshiba utvider med tre E-studio

PUBLISERT: 6 november 2006
OPPDATERT: 6 november

Toshiba har utviklet tre nye modeller i sin E-studio-serie med kombinerte skrivere/kopimaskiner, med betegnelsene E-studio 2500c, E-studio 3500c og E-studio 3510c Pro. De tre nye maskinene er fullfargemaskiner utviklet spesielt for produksjon av brosjyrer, selskapsrapporter og presentasjoner. Omtrentlig månedsvolum ligger på 70.000 utskrifter, og produksjonshastigheten ligger på mellom 25-35 sider i minuttet, avhengig av modell. Utskriftskvaliteten er på 600 x 600 ppt. Samtlige modeller er utstyrt med en EFI Fiery-rip med støtte for Adobe Postscript 3. Dessuten inngår EFIs programvare Color Wise Pro Tools med funksjoner for fargestyring via ICC-profiler. Toshibas nyeste E-studio-modeller koster fra 100.000 kroner. Mer informasjon på www.toshiba.no Toshiba har kommet langt med sitt eget ripsystem, som kan benyttes av den som ikke vil legge pengene i en separat Fiery-rip. Displayene er svært visuelle – man ganske enkelt peker og drar med fingrene for å endre innstillingene.

Les videre

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Robotene kommer!

Ålgård Offset AS og Printagon Graphics AB fortsetter robotiseringen.
– Vi fortsetter robotiseringen både i Norge og i Sverige og har nå installert robot nr. 11 i rekken på få år, heter det i en pressemelding fra Ålgård Offset.
aalgard_roboter

Siste nytt

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi