Toshiba utvider med tre E-studio

Toshiba har utviklet tre nye modeller i sin E-studio-serie med kombinerte skrivere/kopimaskiner, med betegnelsene E-studio 2500c, E-studio 3500c og E-studio 3510c Pro. De tre nye maskinene er fullfargemaskiner utviklet spesielt for produksjon av brosjyrer, selskapsrapporter og presentasjoner. Omtrentlig månedsvolum ligger på 70.000 utskrifter, og produksjonshastigheten ligger på mellom 25-35 sider i minuttet, avhengig av modell. Utskriftskvaliteten er på 600 x 600 ppt. Samtlige modeller er utstyrt med en EFI Fiery-rip med støtte for Adobe Postscript 3. Dessuten inngår EFIs programvare Color Wise Pro Tools med funksjoner for fargestyring via ICC-profiler. Toshibas nyeste E-studio-modeller koster fra 100.000 kroner. Mer informasjon på www.toshiba.no Toshiba har kommet langt med sitt eget ripsystem, som kan benyttes av den som ikke vil legge pengene i en separat Fiery-rip. Displayene er svært visuelle – man ganske enkelt peker og drar med fingrene for å endre innstillingene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: