Toshiba utvider med tre E-studio

Toshiba har utviklet tre nye modeller i sin E-studio-serie med kombinerte skrivere/kopimaskiner, med betegnelsene E-studio 2500c, E-studio 3500c og E-studio 3510c Pro. De tre nye maskinene er fullfargemaskiner utviklet spesielt for produksjon av brosjyrer, selskapsrapporter og presentasjoner. Omtrentlig månedsvolum ligger på 70.000 utskrifter, og produksjonshastigheten ligger på mellom 25-35 sider i minuttet, avhengig av modell. Utskriftskvaliteten er på 600 x 600 ppt. Samtlige modeller er utstyrt med en EFI Fiery-rip med støtte for Adobe Postscript 3. Dessuten inngår EFIs programvare Color Wise Pro Tools med funksjoner for fargestyring via ICC-profiler. Toshibas nyeste E-studio-modeller koster fra 100.000 kroner. Mer informasjon på www.toshiba.no Toshiba har kommet langt med sitt eget ripsystem, som kan benyttes av den som ikke vil legge pengene i en separat Fiery-rip. Displayene er svært visuelle – man ganske enkelt peker og drar med fingrene for å endre innstillingene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: