Mindre Suprasetter-modeller på gang

To nye tilskudd til Heidelbergs termiske ctp-serie Suprasetter er på gang, og de henvender seg til små- og mellomstore trykkerier. De nye maskinene – Suprasetter A52 (2-opp) og Suprasetter A74 (4-opp) – ble lansert i oktober på Graph Expo i Chicago. De vil ha en egenutviklet laserenhet, men også teknikk som vi vanligvis kun ser i de større ctp-systemene fra Heidelberg. I forbindelse med lanseringen av de nye Suprasetter-modellene lanserer Heidelberg en prisgunstig rip-pakke som i første rekke retter seg mot potensielle A52-brukere. Pakken består av Prinect Metadimensions 52i, som benyttes med utskytningsløsningen Prinect Imposition Editor. Begge Suprasetter-modellene leveres med stansing som standard, og som ekstrautstyr kan man få automatisk platelading.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *