Flere moduler til Anygraafs Doris

Anygraaf har sluppet to nye produkter i sin Doris-familie. Det handler om layoutverktøyet Doris Layout Driven workflow, og om webplanleggingsløsningen Doris Eplanner. Anygraaf har sluppet to nye produkter i sin Doris-familie. Dels handler det om layoutverktøyet Doris Layout Driven workflow, dels om webplanleggingsløsningen Doris Eplanner. Doris Layout Driven workflow er et planleggings- og layoutverktøy for aviser, og bygger på definerte layoutregler og såkalt copyfit; tekst som begrenses av layouten. Brukerne velger i planleggingsstadiet mellom et antall sidemaler eller geometriske modeller, avhengig av hvilken artikkeltype som skal inn på siden. Layout Driven workflow kan integreres med de øvrige verktøyene i Doris-utvalget, inklusive tekstredigeringsverktøyet Eddie, Planner, Doris Job Planner og det redaksjonelle systemet Doris. Doris Eplanner er en løsning for visuell planlegging av et nettsted med redaksjonelt innhold. Eplanner samler sammen det redaksjonelle materialet og publiserer det automatisk på et definert nettsted. Verktøyet kan også benyttes i sammenheng med Doris Esales, en modul for å gi tilgang til nettpublisert materiale.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: