Flere moduler til Anygraafs Doris

Anygraaf har sluppet to nye produkter i sin Doris-familie. Det handler om layoutverktøyet Doris Layout Driven workflow, og om webplanleggingsløsningen Doris Eplanner. Anygraaf har sluppet to nye produkter i sin Doris-familie. Dels handler det om layoutverktøyet Doris Layout Driven workflow, dels om webplanleggingsløsningen Doris Eplanner. Doris Layout Driven workflow er et planleggings- og layoutverktøy for aviser, og bygger på definerte layoutregler og såkalt copyfit; tekst som begrenses av layouten. Brukerne velger i planleggingsstadiet mellom et antall sidemaler eller geometriske modeller, avhengig av hvilken artikkeltype som skal inn på siden. Layout Driven workflow kan integreres med de øvrige verktøyene i Doris-utvalget, inklusive tekstredigeringsverktøyet Eddie, Planner, Doris Job Planner og det redaksjonelle systemet Doris. Doris Eplanner er en løsning for visuell planlegging av et nettsted med redaksjonelt innhold. Eplanner samler sammen det redaksjonelle materialet og publiserer det automatisk på et definert nettsted. Verktøyet kan også benyttes i sammenheng med Doris Esales, en modul for å gi tilgang til nettpublisert materiale.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: