Flere moduler til Anygraafs Doris

Anygraaf har sluppet to nye produkter i sin Doris-familie. Det handler om layoutverktøyet Doris Layout Driven workflow, og om webplanleggingsløsningen Doris Eplanner. Anygraaf har sluppet to nye produkter i sin Doris-familie. Dels handler det om layoutverktøyet Doris Layout Driven workflow, dels om webplanleggingsløsningen Doris Eplanner. Doris Layout Driven workflow er et planleggings- og layoutverktøy for aviser, og bygger på definerte layoutregler og såkalt copyfit; tekst som begrenses av layouten. Brukerne velger i planleggingsstadiet mellom et antall sidemaler eller geometriske modeller, avhengig av hvilken artikkeltype som skal inn på siden. Layout Driven workflow kan integreres med de øvrige verktøyene i Doris-utvalget, inklusive tekstredigeringsverktøyet Eddie, Planner, Doris Job Planner og det redaksjonelle systemet Doris. Doris Eplanner er en løsning for visuell planlegging av et nettsted med redaksjonelt innhold. Eplanner samler sammen det redaksjonelle materialet og publiserer det automatisk på et definert nettsted. Verktøyet kan også benyttes i sammenheng med Doris Esales, en modul for å gi tilgang til nettpublisert materiale.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: