Jul på papiret – løp og kjøp!

Arctic Paper, Grafill og Norsk Form har igjen arrangert designkonkurransen «Jul på papiret». Hensikten med prosjektet er å fremme norsk design og illustrasjon, samt bidra til å sette fokus på en humanitær organisasjon ved å yte et økonomisk bidrag. Designere og illustratører ble i høst invitert til å formgi nyskapende og inspirerende julepapir. Tre vinnere er kåret og motivene er trykt på eksklusivt gavepapir som selges utvalgte i Ark-butikker. Ved å kjøpe spesialdesignet julepapir legges norsk design under juletreet samtidig som man gir en gave som går uavkortet til Redd Barna og deres arbeid for asylsøkerbarn i Norge. Arkene er trykt hos RK-Grafisk, og papiret er levert av Arctic Paper – et flott stykke sponsorarbeid fra grafisk bransje! Ved å kjøpe Jul på papiret gir man en gave på 100 kroner som går uavkortet til Redd Barnas arbeid for asylsøkerbarn i Norge. 1. desember ble papiret lagt ut for salg i 40 Ark-butikker, fra Kristiansand til Tromsø i nord. Pakkene består av 3 ark 70cm x 100cm med ulike formgitte motiv. Løp og kjøp!

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: