Jul på papiret – løp og kjøp!

Arctic Paper, Grafill og Norsk Form har igjen arrangert designkonkurransen «Jul på papiret». Hensikten med prosjektet er å fremme norsk design og illustrasjon, samt bidra til å sette fokus på en humanitær organisasjon ved å yte et økonomisk bidrag. Designere og illustratører ble i høst invitert til å formgi nyskapende og inspirerende julepapir. Tre vinnere er kåret og motivene er trykt på eksklusivt gavepapir som selges utvalgte i Ark-butikker. Ved å kjøpe spesialdesignet julepapir legges norsk design under juletreet samtidig som man gir en gave som går uavkortet til Redd Barna og deres arbeid for asylsøkerbarn i Norge. Arkene er trykt hos RK-Grafisk, og papiret er levert av Arctic Paper – et flott stykke sponsorarbeid fra grafisk bransje! Ved å kjøpe Jul på papiret gir man en gave på 100 kroner som går uavkortet til Redd Barnas arbeid for asylsøkerbarn i Norge. 1. desember ble papiret lagt ut for salg i 40 Ark-butikker, fra Kristiansand til Tromsø i nord. Pakkene består av 3 ark 70cm x 100cm med ulike formgitte motiv. Løp og kjøp!

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: