«Mju» verdens mest solgte

Kameraet Olympus µ [mju:], ble introdusert i mars 1991. Raskt etter første kamera kom også teknologien som gjorde kameraene kjent som robuste allværs-kameraer, og Olympus µ [mju:] ble også populær hos mange fotografer. I 1998 ble kamera nummer 10 millioner solgt. Og nå, 15 år etter introduksjonen feires Olympus mjus rekord på 35 millioner solgte kameraer. Fra dagens mju-kameraer kan blant annet nevnes spesifikasjoner som 7 til 10 megapiksler, 5x optisk zoom, Bright Capture teknologi for fantastiske bilder under mørke lysforhold og mye mer. Helt fra begynnelsen har Olympus mju stått for innovasjon, og i dag får du også vanntette og støtsikre kameraer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: