Forlater Canon for CBK Communication

Ingar Paul Taxt er fra årsskiftet ansatt som markedsdirektør i CBK Communications as, med ansvar for salgs- og markedsavdelingen. Ingar Paul Taxt er utdannet ved Markedsføringsskolen i Norge og Henley Management College i England. Han kommer nå fra stilling i Canon Norge as hvor han har arbeidet de siste 10 årene i stillinger som markedssjef og produktgruppesjef. CBK Communications as tar mål av seg til å bli en av de ledende Telecom bedriftene i det nye Telecom markedet hvor IKT og Telecom smelter sammen til én bransje, forteller firmaet i en pressemelding

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: