Forlater Canon for CBK Communication

Ingar Paul Taxt er fra årsskiftet ansatt som markedsdirektør i CBK Communications as, med ansvar for salgs- og markedsavdelingen. Ingar Paul Taxt er utdannet ved Markedsføringsskolen i Norge og Henley Management College i England. Han kommer nå fra stilling i Canon Norge as hvor han har arbeidet de siste 10 årene i stillinger som markedssjef og produktgruppesjef. CBK Communications as tar mål av seg til å bli en av de ledende Telecom bedriftene i det nye Telecom markedet hvor IKT og Telecom smelter sammen til én bransje, forteller firmaet i en pressemelding

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: