Xerox utvikler ny skriver-arkitektur

Xerox viste sin kommende skriverarkitektur TIPP på Graph Expo-messen i oktober. TIPP, som står for Tightly Integrated Parallel Printing, utgjøres av to trykkverk i en enhet som kan arbeide både parallellt og uavhengig av hverandre. Et av de første systemene som skal utstyres med denne teknikken er Xerox Nuvera Digital Production System som skal komme på markedet tidlig i 2007. TIPP-teknikken består av flere nye funksjoner. Instillingen «pass through mode» gjør det mulig for et av trykkverkene å lese inn det materialet som skal produseres samtidig som det andre trykkverket håndterer selve produksjonen. Med uavhengige trykkverk kan du dessuten vedlikeholde ett trykkverk mens det andre jobber. Hastigheten i trykkverkene synkroniseres via et kontrollsystem som Xerox utvikler. Systemet måler hastigheten 1000 ganger per sekund og justerer automatisk motorene for å få dem til å oppnå den samme hastigheten. Densiteten i sverten kontrolleres med to sekunders mellomrom og korrigeres automatisk. Trykkhastigheten i en oppgradert Nuvera ligger på 288 trykk per minutt ved dobbelsidig trykk. Oppløsningen er på 4800 x 600 dpi.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: