Imagepress C1 for inhouse-produksjonen

Canon Imagepress C1 er det nyeste tilskuddet i Canons Imagepress-serie. Den nye fargeskriveren er spesielt tilpasset områder som prøvetrykk og mindre volumer. Utskriftshastigheten er på 14 sider per minutt i farger og 60 sider per minutt i sort. Utskriftskvaliteten er på 1200 x 1200 ppt. Den nye toneren V Toner hevdes å gi større fargerom og en mer korrekt fargegjengivelse. Toneren har tonerpartikler på rundt 5,5 mikron og skriveren har et oljefritt fikseringssystem. Imagepress C1 bygger på Canons tekniske plattform Imageplatform. Brukerne har en fleksibilitet med hensyn til valg av rip, Canon mener det kan velges mellom to ripper som er utviklede i samarbeid med EFI og en helt ny egenutvikled ripp.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: