Imagepress C1 for inhouse-produksjonen

Canon Imagepress C1 er det nyeste tilskuddet i Canons Imagepress-serie. Den nye fargeskriveren er spesielt tilpasset områder som prøvetrykk og mindre volumer. Utskriftshastigheten er på 14 sider per minutt i farger og 60 sider per minutt i sort. Utskriftskvaliteten er på 1200 x 1200 ppt. Den nye toneren V Toner hevdes å gi større fargerom og en mer korrekt fargegjengivelse. Toneren har tonerpartikler på rundt 5,5 mikron og skriveren har et oljefritt fikseringssystem. Imagepress C1 bygger på Canons tekniske plattform Imageplatform. Brukerne har en fleksibilitet med hensyn til valg av rip, Canon mener det kan velges mellom to ripper som er utviklede i samarbeid med EFI og en helt ny egenutvikled ripp.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: