Umiddelbar laminering for mellomstore behov

GMP Protopic 520 er Duplos nyeste lamineringsmaskin utviklet for mellomstore siviltrykkerier og digitaltrykkerier. I følge selskapet snakker vi ikke om en volummodell, men snarere om en løsning for umiddelbar produksjon. Maskinen benytter et automatisk matesystem med innebygd sensor som muliggjør mating av flere ark av gangen. Sensoren sørger for at det oppstår korrekt avstand mellom hvert ark før de lamineres. Dermed reduseres mengden film som ellers vil gå til spille. Protopic-modellen har en produksjonshastighet på 15 meter i minuttet og benytter GMPs film tilpasset digitaltrykksaker. En rekke pregevalser kan kjøpes om man ønsker å produsere trykksaker med spesielle effekter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: