Umiddelbar laminering for mellomstore behov

GMP Protopic 520 er Duplos nyeste lamineringsmaskin utviklet for mellomstore siviltrykkerier og digitaltrykkerier. I følge selskapet snakker vi ikke om en volummodell, men snarere om en løsning for umiddelbar produksjon. Maskinen benytter et automatisk matesystem med innebygd sensor som muliggjør mating av flere ark av gangen. Sensoren sørger for at det oppstår korrekt avstand mellom hvert ark før de lamineres. Dermed reduseres mengden film som ellers vil gå til spille. Protopic-modellen har en produksjonshastighet på 15 meter i minuttet og benytter GMPs film tilpasset digitaltrykksaker. En rekke pregevalser kan kjøpes om man ønsker å produsere trykksaker med spesielle effekter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: