QuarkXPress 7.1 øker Mac-ytelsen

Quark Inc. slapp 9. januar 2007 oppgraderingen QuarkXPress 7.1. Selskapet hevder denne oppgraderingen besvarer kundenes ønsker om ny funksjonalitet og bedre respons. I følge Quark er det gjort viktige forbedringer innenfor en rekke viktige områder – inkludert tekstvalg, bildebeskjæring og funksjoner for sammenslåing av lag (flattening). Hver funksjon har fått bedre ytelse, og dermed mener programvareselskapet at produksjonstiden vil krympes ytterligere. Faktisk skal denne universaloppgraderingen gi hastighetsforbedringer på opptil fem ganger, om man sammenligner ytelsen på Intel-baserte Mac-maskiner med PowerPC-baserte. «Vi har samarbeidet nært med brukerne for å identifisere behovene, og føler oss trygg på at brukerne vil sette pris på disse endringene,» sier Richard Pasewark, Quark senior vice president of sales and marketing. Oppgraderingen kan lastes ned fra Quarks nettsted.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *