QuarkXPress 7.1 øker Mac-ytelsen

Quark Inc. slapp 9. januar 2007 oppgraderingen QuarkXPress 7.1. Selskapet hevder denne oppgraderingen besvarer kundenes ønsker om ny funksjonalitet og bedre respons. I følge Quark er det gjort viktige forbedringer innenfor en rekke viktige områder – inkludert tekstvalg, bildebeskjæring og funksjoner for sammenslåing av lag (flattening). Hver funksjon har fått bedre ytelse, og dermed mener programvareselskapet at produksjonstiden vil krympes ytterligere. Faktisk skal denne universaloppgraderingen gi hastighetsforbedringer på opptil fem ganger, om man sammenligner ytelsen på Intel-baserte Mac-maskiner med PowerPC-baserte. «Vi har samarbeidet nært med brukerne for å identifisere behovene, og føler oss trygg på at brukerne vil sette pris på disse endringene,» sier Richard Pasewark, Quark senior vice president of sales and marketing. Oppgraderingen kan lastes ned fra Quarks nettsted.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: