QuarkXPress 7.1 øker Mac-ytelsen

Quark Inc. slapp 9. januar 2007 oppgraderingen QuarkXPress 7.1. Selskapet hevder denne oppgraderingen besvarer kundenes ønsker om ny funksjonalitet og bedre respons. I følge Quark er det gjort viktige forbedringer innenfor en rekke viktige områder – inkludert tekstvalg, bildebeskjæring og funksjoner for sammenslåing av lag (flattening). Hver funksjon har fått bedre ytelse, og dermed mener programvareselskapet at produksjonstiden vil krympes ytterligere. Faktisk skal denne universaloppgraderingen gi hastighetsforbedringer på opptil fem ganger, om man sammenligner ytelsen på Intel-baserte Mac-maskiner med PowerPC-baserte. «Vi har samarbeidet nært med brukerne for å identifisere behovene, og føler oss trygg på at brukerne vil sette pris på disse endringene,» sier Richard Pasewark, Quark senior vice president of sales and marketing. Oppgraderingen kan lastes ned fra Quarks nettsted.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: