Fiks Quark-filene med Markztools 7

Programvareutvikleren Markzware er på banen med en ny versjon av Markztools for Macintosh. Markztools 7 er et tilleggsprogram for Quark Xpress, med verktøy for å rette opp problemdokumenter og skjule informasjon i eksisterende dokumenter. Andre funksjoner i Markztools 7 er muligheten for å konvertere Quark 7-filer direkte til Quark 4.1-filer uten «mellomstasjoner» samt gjenskape tekstdata fra forstørrede dokumenter. Programmet kan også konvertere forhåndsvisninger av monterte bilder i Quark Xpress til gråskala når det er ønskelig å redusere filstørrelsen i dokumentet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: