Direc Type Designer 2.0 nå også for Mac

Nå er Direc Type Designer, en modul for å fremstille variable originaler, også tilgjengelig for Mac-brukere. Programvaren er utviklet av Deutsch Technologies, og skal hjelpe formgiveren med å skape og håndtere individuelt designede bildefonter og personaliserte bilder for trykk og web. – Inntil nå er vår unike programvare flittig benyttet av større trykkerier, men nå kan vi også møte behovene fra reklamebyråene, sier Christoph Deutsch, sjef for Deutsch Technologies.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: